90 napos diéta - Csinálja valaki? (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Rövid távú cél szeptember 1-re 65 kiló.
Hosszú távú cél április 1-ig 60 kg, jobb, izmosabb alak, nagyobb erőnlét. :)Utálom, mikor rossz a lift, én meg lihegek 6 emelet megmászásától. :)
ÉÉÉs természetesen Egészség.
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban nagyon rossz voltam,nem tudtam betartani :(
De azért nem adom fel, most 85 kilónál járok,és 89 volt a kezdés. Ma gyüminap,és nincs több bűnözés!!!!
Mérlegeléseim eredménye:
1. protein nap 06.27.: 72,0 kg
2. protein nap 07.01.: 70,0 kg
3. protein nap 07.05.: 69,4 kg
Tegnap voltam először Curves köredzésen. A teremből kifelé azt fontolgattam, hogy olyan, mintha semmit nem csináltam volna, csak a végére izzadtam meg, stb. De azért reggelre tisztes izomlázam lett karban, vállban, lapockában. :)
Mától minden nap megyek 2 teljes hónapig. Aztán kezdődik a munka és visszatérek a munkahely melletti konditerembe. :)
Drukkolok! Nekem kedd reggel lesz mérlegre állásom. :) Elhatároztam, hogy csak protein napok reggelein fogok ráállni. Holnap még gyümi lesz. A tervek szerint görögdinnye és málna lesz a menü. :)
Várom az eredményt. :)
A cél -10 kg szeptember közepére. Sok reményt fűzök ehhez a détához. 1, mert tetszik, 2, láttam másokon, hogy tényleg használ, még akkor is, ha néha kicsit "bűnöznek". 3, ha kibírtam ezt a gyüminapot, akkor a többi már szerintem simán menni fog.
És a doki néni adott erősebb gyógyszert a fekélyre, hoyg a sok gyümölcs ne okozzon gondot a savakkal.
Most vagyok 85, illetve csak 83,5kg.
Ma husi nap van, de még nem ettem, majd mindjárt a gyerkőccel megesszük a gyrosos pullykamellet.
Neked mi a cél?
Sok sikert mindenkinek :-)
Csináltam almakompótot édesítővel. De ettől még mindig éhes vagyok :D
Biga,neked is gyüminap van?
Többiek,ki mit eszik ma?
Sziasztok!
Gyüminap. Éhesvagyok :(
Igen,a cseresznyét én is sajnálom,imádom.
Hát,ma kicsit több tésztát ettem,de szerintem belefér. Csak 10dekával kb. Ti méritek a kaját?
Én kb 15 deka tésztát szoktam enni ilyenkor vacsira is,ebédre is,most ez pöppet megugrott. :(
Nembaj,holnap úgy is éhezés van :D
A ch a kedvencem! :)
Én ma szépen behabzsoltam minden gyümimet. 5 sárgabarackot tettem félre holnap reggelre, a többi mind lecsúszott. :) Következő gyüminapon és is dinnyézni fogok. Sajnos a cseresznye már lassan leérik.
Látom, nem csak nekem volt ez az első gyüminapom. Kicsit másképp alakult, almát eszem és háztartási kekszet, diéta ezerrel. Még két banán is elfogyott. Remélem holnapra rendbe jövök. Az az érdekes, hogy nem kívánom az édességet, pedig eddig mindig volt nálam 1-2 csokika.
Sok sikert mindenkinek a mai naphoz még.
Semmihez nincs kedvem,és éhes vagyok;pedig ch napom van :(
5kor vacsi,aztán holnap gyüminap...
Én úgy döntöttem csinálok édesítővel egy kis almakompótot. Meg körülnézek valahol dinnye után :)
Kaptam egy lépésszámlálót és sosem gondoltam volna, hogy egy átlagos napon 7-8 kilométert gyalogolok. :) Most teljesen büszke vagyok magamra. Igyekszem tempózni is közben, mert méri azt is, hogy mikor volt aktív gyaloglás és mikor séta. :)
Gyümi nap, 15.30. Hát, kezd korogni a gyomrom, de nem bírok több gyümölcsöt enni. Ezt a korgást csak valami normális kaja tudná elvenni. Sok víz, kitartás! Estére meg még vár a sárgabarack+cseresznye.
Valahogy ma annyira éhes vagyok,kicsit többet ettem ebédre,de a vacsiból majd visszaszedem a túlzást.
Biga!
Én se tudom rávenni magam a futásra :( Az vigasztal,hogy rengeteget jövök megyek,és azért az is mozgás :D
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Ress Piroska gasztroenterológus diétáját csinálja valaki?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 3 hónapos fiamnak nem ízlik a tápszer! Mit csináljak?
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?