90 napos diéta alatt fel lehet cserélni a napokat? (tudásbázis)
Hitbéli és politikai meggyőződésből nem lehet érdemben vitatkozni. Ez mindig meddő vita....
Aki csak kizárólag a külsőért fogy, az megérdemli ha így jár (jojó). Ha valakinek meg az egészsége fontos, és a jó külalakkal megelégszik, mint mellékhatással, az nem fog ilyen önsanyargarásba belemenni. Koplalni ráérünk, majd ha tényleg nem lesz mit enni, addig meg válasszunk egy jó étrendet, ami nem önsanyargatás, és még egészségünknek is jót tesz.
A napok sorrendjét tartani kell, nem lehet felcserélni őket.
Körülöttem sokan fogytak a 90 napostól, de mindenki vissza is hízta - sőt még többet is... :(
Én nem sokáig bírtam, mert égett a gyomrom... :(
Sziasztok!
Ezt a diétát már én is végigcsináltam és 7-8 kg ment le vele, tényleg használt:)))))))
Kibírható, egy kicsit unalmas a 3. hónap felé.
HA 100%-os sikert szeretnél, akkor semmiképpen sem!
HA nagy súlytól szeretnél megszabadulni, célszerű betartani mindent, ha csak pár kg-ról van szó, akkor lehet "bűnőzni", bár elveszti a lényegét. Sokkal összetettebb ez a kúra annál, mint ahogy elsőre látszik:) HA nehezen megy pl gyümölcs nap, akkor aznap ne menj edzeni, kicsit pihenj többet, s másnap pótolod, inkább ilyenekkel "vészeld" át a nehéz időszakot, ne azzal, felcseréled a napokat:)
Sziasztok!
Nálam a napok sorrendje a következő:
protein, gyümi, keményítő, szénhidrát
Én még régebben egy újságban olvastam erről a diétáról, és ott így voltak megadva a napok, és én ez alapján kezdtem el. És mentek is le a kilók szépen.
Nem!
Egyetlen szabadság annyiban van, hogy ha el kell tolni a napokat akkor tarthatsz 2 gyümölcsnapot egymás után