90 napos alatt hogyan vészelhető át a víznap? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nektek mik a tapasztalaitok? Ki mennyit fogyott az első hónapban? Én valószínűleg valamit rosszul csinálok,mert még 1 árva kilót sem fogytam :S ma van az első víz napom .....
Én is csináltam a diétát befejezése után 4 hónappal sikerült visszaszedni 5 kg!!! /-15kg-ból/
a 20.nap után már nagyon könnyű volt a dolog.Nekem a legrémesebb a gyüminap volt.
Ez szerintem is jónak tünik.
Simán tul lehet élni a 90 napos diétát.Nagyon sok kitartás és önfegyelem kell hozzá.Én 50 napja csinálom,de csak 6,5 kg ment le.Időnként leáll a fogyás akár 1,5 hétre is.Azért csinálom mert mással eddig még nemtudtam fogyni.
Tul lehet élni a 9o napos diétát???
a lehető legrosszabb a víznap.ugyanis következő étkezéseknél a szervezet bekapcsolja magát "RAKTÁROZZ" üzemmódba,és minden zsirba fog lerakódni.a legegészségesebb módja a fogyinak az ha sokszor eszel keveset,mivel igy felpörgeted az anyagcserédet.én igy csinálom és nyugodtan eszek hizlaló,zsiros ételeket is !!néha!!!!nem rakódik le semmi mer szó szerint nincs ideje felszivódni a kalóriáknak.és ha lehet annyi C-Vitamint kell enni amennyi belénk fér,mert a C-vitamin nem engedi felszivódni a zsirokat.meg persze sok mozgás..:DDD
Szerintem jó a 90napos diéta.
Sziasztok!
Én most kezdtem el a 90 napos diétát.Hány nap után megy le az első kg.Mindenki fogy evvel a diétával ? Gyümi napon mennyi gyümölcsöt lehet enni? Jó napot mindenkinek.
Ó,köszi! Ez lett volna a kérdésem...hogy a fenébe bírjam ki, ráadásul a gyüminap után :-(( Te mennyit fogytál? Én egy hónapja csinálom, de már egy hete megállt 5 kg.-nál. Mozogtál is?
Szia!
Abba lehet hagyni hamarabb, természetesen, de utána is vigyázni kell, az étkezésre. Én is 10 kilót adtam le vele, aztán abbahagytam, mert jött a bébi, ugyhogy azt nem tudom, hogy mennyit híztam volna, de a babával is 12 kilót szedtem fel, és mindent ettem. Egy kis odafigyeléssel szerintem tudod tartani a súlyodat. Maximum ha elszalad veled a ló, akkor tartsál egy gyümölcs vagy víznapot!
Sok sikert. :)
sziasztok! nekem az lenne a kérdésem, hogy összesen 11 kg-ot szeretnék fogyni a 90 napos diétával, most a 9. napon járok és -2,5 kg-nál tartok úgy hogy most pirosbetűs napok vannak. ha a 90 napnál hamarabb érem el az álomsúlyt és abbahagyom a diétát +90 nap gyümi reggeli + heti 3 torna, mennyi az esélye hogy visszaszaladnak a kilók?
Sziasztok! Ki tud nekem tanácsot adni? Mikor ehetek sütőtököt szerintetek?
Szénsavmentes ásványvizet ittam és gyümölcsteát. Ha nagyon nem bírtam, mert éppen piros napom volt, amikor nagyon éhes tudok lenni, akkor 100%-os gyümilevet. De nagyon-nagyon sokat igyál. Ha egy picit is éhesnek érzed magad. akkor igyál gyorsan egy nagy pohár vizet.
Nem tartottam víznapot és így is működött4
én főleg gyógyteákat ittam és szénsavmentes ásványvízet. este, amikor már nehezen bírtam az éhezést korán lefeküdtem aludni, hogy ne essek kísértésbe.
Én már úgy álltam neki, hogy nem is fogok víznapot tartani, így is bejött!
SAztem naon Cool imádok napokig vizen élni de aztán bepótolom...
Számomra könnyű volt átvészelni, nekem a legnehezebb a gyümölcs nap volt.Mikor belekezdtem ebbe a kúrába, azt hittem, a víznap nagyon nehéz lesz, de kimondottan élveztem sok vizet ittam és jól esett érezni, hogy ez tisztít.(igzából a gondolat volt nagyon jó).Túl lehet hát élni, nem kell féni tőle, és egy hónapban csak egyszer kell víznapot tarani:)
Én nem bírtam ki, olyan ideges voltam, h muszály volt gyümölcsöt ennem:)
Hát nekem még nem jött össze a víznap!
Vagy azért mert előre igazítottunk egy-egy családi ünnephez és akkor "nem jó" nap lett volna , vagy mert egyszerűen nem bírtam volna ki a napot az én kis manómmal. Olyankor én egyfolytában aludnék, meg gyenge vagyok kicsit türelmetlenebb is és ezt a lányom nem igazán tolerálja. Bár a gyüminap se sokkal másabb :)
Én simán vettem mindig. Tartottam tőle, de semmi vész nem volt, mégcsak fáradékony sem lettem :).
Sokkal nehezebb egy gyümölcsnap számomra, ugyanis gyakran az van, hogy eszem gyümölcsöt mondjuk reggel vagy még dél magasságában is, de aztán sehogy nem füllik a fogam hozzá. Néha úgy érzem inkább víznapot kéne gyüminap helyett tartanom, hisz elig eszem akkor. Bár igaz többnyire ananászt (mert magas a rost tartalma és imádom is) eszem gyümölcs napon :), kerülöm a banánt, mert attól éhesebb leszek.
Én mindig péntekre időzítettem, amikor még dolgoztam. Mert 14.00-ig dolgoztunk, utána meg nyomás haza, takarítás, stb. és eltereltem a figyelmemet, így észre sem vettem, hogy éhes lennék. Szerintem egyáltalán nem nehéz átvészelni.
Én még nem járok az első víznapomnál,de eléggé tartok tőle. Még a gyümölcsnapon is szenvedek, nem bírok gyümiből annyit enni, hogy kicsit is jóllakjak. Mi van, ha egyáltalán nem tart valaki víznapot?
Nem vizet. :)))
Tea, ízesített víz (mondjuk:jana, v fonyódi, eseteleg san benedetto, a sima víz jóval olcsóbb azt azért hozzá kell tenni).
Ha nagyon rámtör a kajálhatnék akkor 100% gyümi lé vízzel higítva 50-50%-ban.
Már annyit fogyókúráztam, hogy a sima vizből, aminek víz íze van nem tudok meginni napi 1 L-nél többet.:))))
Nagyon könnyen, sokkal könnyebb mint a gyümi szerintem. Inni kell sokat, nekem 5-7 L az aznapi fogyasztásom. Igaz, hogy nem lehet csinálni, ha nincs mindig a közelben wc.
90 napos alatt hogyan vészelhető át a víznap?
További ajánlott fórumok: