7 hetesen Canesten hüvelykúp és krém? (tudásbázis kérdés)
Elkértem a citologia eredményt és azon vegyes baktérium szerepel.
Így szerintem nem is gombaölő készítmény kell, hanem valami más.
Valakinek volt már ilyen a terhessége alatt?
Arra is gondoltam, hogy veszek Lactinelle hüvely kapszulát, az a hüvely pH értéket állítja vissza és azt terhesség alatt is lehet.
De lehet hogy holnap inkább felhívom a dokit és rá kérdezek, hogy mit kellene. Mivel ugye viszket is.
Félreértés elkerülése végett, 2 orvosnál voltam. Az első csinálta a citologiát, a második csak hüvely váladékot vett és megállapította, hogy gombás fertőzés mivel eltér a pH. De gondolom a vegyes baktériumnál is eltér a pH.
Úgy elvagyok keseredve egyébként. Tudom sokan beleesnek, főleg terhesség alatt ilyen fertőzésekbe, de ez nem nyugtat.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Voltam nőgyógyásznál és ő javasolta. Igen én is azért szeretném kezeltetni. Viszont a betegtájékoztatón az szerepel hogy a készítmény a kortizol tartalma miatt nem ajánlott a terhesség első 3 hónapjában.
Megnyugtatna, ha valaki már használta az első hónapokban és nem lett semmi baj.
Canesten 3as, és canesten krémet javasolt külsőleg, de a beteg tájékoztatón az van, hogy az első 3 hónapban nem javasolt?
A hüvely pH értéke alapján a doki megtudja állapítani hogy az fixen hüvely gomba ott helyben?
További ajánlott fórumok:
- A Canesten krémen kivül ismersz más krémet hüvelygombára?Kérlek segitsetek ebben!!
- Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp? Melyik a jobb is miért?
- Létezik az, hogy Canesten krémtől még több kellemetlen tünetem lett, mint alapból volt?
- Mi lehet annak az oka, hogy nem szívódik fel teljesen a Canesten hüvelykúp?
- Csütörtökön kezdtem el szedni a Diflucan gyógyszert, a kérdésem az, hogy mennyi idő után hat, és Canesten krémet lehet-e használni?
- Ha Canesten krémet használok hüvelyfertőzésre, akkor ez gyengíti az óvszert?ehet valami gubanc belőle?:S Nagyon félek:(