6hós kisfiam szája körül időnként teljesen kéknek látom. Az ajkai szép pirosak, csak körülötte kékes. Tapasztalt valaki hasonlót? (tudásbázis)
10. Kolibri
2010. márc. 27. 16:55
Holnapra kaptunk UH idopontot, remeljuk mindent rendben talalnak.
9. Kolibri
2010. márc. 23. 19:02
koszi mindenkinek
8. df37b7924d (válaszként erre: 7. - F0b1dee608)
2010. márc. 23. 14:19
Így igaz. Akinek kék a szája mindenképpen gyermek kardiológusnál a helye. Nagyon dicséretes az ilyen hozzáállása az orvosodnak.
7. f0b1dee608 (válaszként erre: 6. - Drnéni)
2010. márc. 23. 14:07
Az én kislányomnak(csecsemő korában) síráskor volt kékes a szája körüli rész és azt javasolta a doktornő,hogy vigyük el kardiológushoz!(meg egyébként is mintha hallana egy kis szívzörejt)
Szerencsére semmi gond nincs.
Szerintem egy kivizsgálás nem árt.
6. drnéni (válaszként erre: 3. - Kolibri)
2010. márc. 23. 13:58
Ha más probléma nincs, valószínűleg ártalmatlan jelenség, de én mindenképpen megmutatnám a gyerekorvosnak, ha nem csak a fázással összefüggésben jelentkezik.
5. Orsy27
2010. márc. 23. 13:56
Nekem 3 hónapos lesz a kislányom, és a szája körül én is látok valami kékes-szürkés részt. A dokinénink azt mondta, hogy ilyen a bőre. Oxigénhiányos babáknál lehet még ilyen, de a lányom szívével minden rendben van.
4. szisi
2010. márc. 23. 13:55
A kisfiamnál volt ilyen, neki jellemzően a szája fölötti "bajusz-rész" volt kékes színű. Abban az időben elég részletes kivizsgáláson esett át (nem emiatt), és szerencsére nem találtak nála semmi kórosat.
Nekünk is azt mondták erre a tünetre, hogy valószínűleg fázósabb az átlagnál, ez okozhatta a "kékülést".
3. Kolibri
2010. márc. 23. 13:51
nincs, inkabb ha hasra fektetem es onnan emelem fel, akkor latom kekesnek. De a szaja szelei elenk pirosak.
2. drnéni
2010. márc. 23. 13:47
Összefüggésben van ez fázással?
1. Kolibri
2010. márc. 23. 13:41
6hos kisfiam szaja korul idonkent teljesen keknek latom. Az ajkai szep pirosak, csak korulotte kekes. Tapasztalt valaki hasonlot?
További ajánlott fórumok:
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Ami a gondolataidban - az körülötted.
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Hiába vannak körülöttem emberek, ha számukra észrevétlen vagyok
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Nektek már volt olyan, hogy megszűnt a világ körülöttetek?