Nekem, bár nem vagyok már gyerek, a múlt héten volt 4 napig 38 feletti a lázam, nem ment le semmitől. Majd csökkent, és szombatra lettem láztalan. Az orvosom nekem is azt mondta, hogy nem influenza, hanem egy csúnya vírus.
Igen. Annyi a bajom hogy itt mindenki azt hajtja hogy vírus és nincs rá semmi,, értem én ezt de 6 napja lázas, biztos nem tesz neki jót. Arra letten volna kíváncsi más járt-e így. Lett e valami maradandó baj, tényleg létezik a tapasztalatok alapján hogy "csak" vírus okoz ilyen hosszan tartó lázat? Nem volt kiszáradva csk 4 nap után úgy köhögöt, még lázas volt és a lábáz is fájlalta úgy döntöttem egy tüdő röntgen nem árthat és behoztam este az ügyeletre.
Nálunk hasonló volt a helyzet. Azon kívül, hogy nem hagyod a lázat 40 fölé menni, semmit nem kell tenned. A lázzal a kicsi szervezete éppen a vírusokkal küzd. Adj neki inni, enni, amit elfogad. Magad megnyugtatására vidd vissza a dokihoz a hét elején.
Sziasztok hétfő óta lázas a kisfiam. Folyik az orra, köhög.Első két nap 3óránként húztuk plusz hűtőfurdőztetterük, szerdán csütörtökön teljesen jó volt, 2x lézasodott, majd pénteken fájlalta a vádliját nem hajlott a lábfeje nem tudott ráállni behoztuk a kórházba. Itt mindene negatív, (egyesül valami izom gyulladásra utaló érték magas)néztek, vérképet, vizeletet, voltunk full orr gégén.De még mindig 6óránként lázasodik. Cataflam cseppet kap a lábára az már javult. Azt mondják vírus nem kell semmi rá...de mikor lesz már vége? Volt már valaki így?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.