5hója szültem múlt hónapban visszatért a menstruációm, de már a 32 napja ennek és nem jött meg, mennyi idő alatt áll be újra? (tudásbázis)
Nagy az esélye hogy nem vagyok terhes,mivel nem voltunk eggyütt a férjemmel az előző menstruácio ota mert megműtőtték.Külömben ugyanugy fáj a hasma derekam csak még nem történt semmi.
Már sajnos 2.5 honapja nincs tejcim ugy hogy ez biztos nem gond.
Ne aggódj, kell pár hónap, mire beáll egy állandó ritmus újra. Ráadásul nem biztos, hogy olyan lesz a ciklus hossza, mint a terhesség előtt volt. Nekem 6 hónappal a szülés után jött meg újra, ennek 3 hónapja, de még nem túl pontos. Sőt, nekem nem 32 napra jött meg a második, hanem valami 40-45 napra. Én is már tesztet vettem, közben csak csodálkoztam, hogy lehetek terhes, hiszen védekeztünk... :)
Adj egy kis időt, be fog állni újra a "menetrend". :) Azt meg biztos tudod, hogy a szoptatás nem véd a terhességtől, ha még nem akartok következő babát, muszáj védekezni. :)
Szia!
Én már 22 hónapja szültem és még mindig nem állt vissza.
Bár nekem kb 11 hónapos volt a fiam mikor először megjött, meg egy éves koráig szoptattam.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 2 hónapja szültem, és már megjött a menstruációm, már szülés után 4 héttel. Csak szopik a babám, napi 5