41 éves, gyermektelen, sosem volt házas/jegyben járó férfiről mit gondolnátok? (beszélgetés)
a vejemnek sem volt,csak menyasszonya.okos,művelt,kicsit hipochonder,de mindenkinek van valami nyűgje.
hogy lenne.engem mindenki fiatalabbnak nézett a húgomnál,de most már csak két öregasszony vagyunk.a korom meg egyáltalán nem érdekel.
de a férfinak is.röhögött azon,akinek nem volt felesége,holott az övé olyan volt,ha lemegy a bányába,feljön a szén.
Maradjunk annyiban, hogy a szépség relatív.
Amúgy néhány nőnek tényleg mindegy, csak férfi legyen, és elmondhassa, hogy párkapcsolatban él.
Mindenki ezen a nyomi koron lovagol egyébként, de nincs két egyforma 23 éves, két egyforma 33 éves, két egyforma 42 éves.
Nem úgy sok a korkülönbség, ahogy FI gondolja, a 41 éves jólszituált gyerektelen pasik a nem a 30+-os nőkre vágynak, hanem a 20-asokra
Szerintem a korban a +8 év a csaj 20-as éveinek elején jött volna be,későbbi ismeretség esetén az évek a ffiak javára szólnak.
( senkit nem akartam megbántani, ez csak egy vélemény )
41 éves, nem volt felesége...baj van vele, sugallja FI
Gondolom nem két 140 kg-os, fürdéssel hadilábon álló Shrekről beszélünk, igénytelen szakállas fejjel. Ha igen, akkor bizonyos nőknek már minden mindegy 😄
Mellesleg nem lehet àltalánosítani abban, hogy ki mire vágyik.----FI épp általánosít.
Inkàbb az így gondolkozó férfiaknak van defektjük, nem is kicsi. Mellesleg nem lehet àltalánosítani abban, hogy ki mire vágyik.
Vagy alkalmi dugópartnerei voltak, vagy nem kellett senkinek
Az hogy szingli elengedhetetlen hogy társat keressen. Az a nem mindegy hogy volt-e már hosszú kapcsolata, házassága vagy sem. Ez pedig nem nem függő. Mindkét nemre igaz.
Eddig én is ezt hittem. Erre nemrég láttam rá két ellenpéldát is. Fogalmam sincs, hogy mi tesz vonzóvá egy ilyen férfit, de a környezetemben egy mamahoteles, középkorú testvérpár mindkét tagja elkelt az utóbbi 2 évben. Egész szép feleségekkel.
Tudom. Nem is rá írtam, csak általánosságban.
Azt gondolnàm, hogy nem akar nősülni, mint a férfiak nagy része. Azt nem gondolnàm, hogy pont miattam fogja meggondolni magàt.
Kora nekem gyerek, neked pont tökéletes.
Csak annyit tudunk az úrról, hogy 41 éves és nem volt nős.
A fiatalabb mamahotel lakó, igénytelen külsejű incel-ek sem népszerűek a nők körében. Ezért lesz belőlük 40-es, 50-es, stb. incel.
az biztos.a lányom most 43 éves,a férje 48.mindkettőnek az első házassága.
Czeizel is mondta, ja csinált két gyermeket azért 80 évesen ő is.
Azért a 41 éves, mamahotel lakó, igénytelen külsejű incel-ek annyira nem népszerűek a nők körében.
Náluk nem kor? 😄 Szerintem nincs különbség, ha a külsőt nézzük. Mindenki öregszik. Csak gyerek szempontjából van... De jobb, ha a férfiak is letudják a gyerektémát mondjuk 50 éves korukig.
41 év nem kor egy férfinél. Sőt, jobb egy negyvenes szingli, mint egy negyvenes elvált 2 gyerekes tartásdíj-fizető.
35 éves menő pasi meg nem 33 éves nőre vágyik,hanem 25-28-ra. Kivétel erősíti a szabályt.
Én is ismerek egy 41 éves férfit akire illik a leírás. 12 évvel ezelőtt beleszeretett egy férjes nőbe ( férj = a legjobb barátja) és szerintem azóta se tudta magát ezen túltenni szerencsétlen :/ Amúgy nagyon jól néz ki, okos, jó állása van, jól keres. Volt is azóta vagy 5 barátnője (ebből kettő a megszólalásig hasonlít a fent nevezett nőre) de egyikkel sem tartott sokáig a kapcsolat. Mondjuk van egy természete amit nem biztos, hogy mindenki tolerál (én bírom) :D viszont nem hiszem, hogy az akadályozza meg a tartós kapcsolatait. Csak azért írtam ezt le, mert egészen meglepő okai is lehetnek annak ha egy férfi 41 évesen még szingli.
Vannak nagyon lassan érő férfiak 🤷♀️
További ajánlott fórumok: