40+3 hetes vagyok és nem akar kibújni a kislányom. Más is volt így? (beszélgetés)
Hogy mit mondasz? :O Császáros voltál és holnap már mehettek haza? :OOO
Homokzsák? Ez most komoly? :D
Holnap mehetunk haza delelott.
Aham, 13kor kivettek a bebit, 21kor at kellett setalnom a korterembe, egyedul felulni, hasizombol. :)
Addig fekudtem, homokzsakkal a hasamon, ami olyan lapos lett, mint meg soha :D
Igen, nagyon fura érzés volt, hogy ott "motoszkálnak" bennem, miközben nem érzek semmit.
Műtét után 8 órával??? Nekem még 24 óra volt. :OOO Ez vajon mindenhol így van?
Hidd el, egyre jobb lesz! Amikor elengedtek a kórházból (téged mikor fognak kiengedni?), már nem voltak nagy fájdalmaim. A hasadra tettek haskötőt? Azt le ne vedd! Sőt, ha nincs otthon, vetessél magadnak a férjeddel!
En valahogy kihagytam volna.
Ez a nem erzel semmit hastol lefele, de megis ebren vagy, borzalmas.. Jol voltam amig mutet utan 8oraval fel nem kellett allni :D azota szenvedek.. Nem ertem ezt valaki hogy kerheti kulon..
Nagyon örülök!!! :))) Gratulálunk nektek! :) Milyen megkönnyebbülés. Majd ha lesz egy kis időd, kérünk fényképeket is! :)
Te hogy érzed magad? Mesélj!
(Én is császáros voltam, de egy percig sem bántam.)
8ra mentunk, 9kor kotottek oxitocint, ami meg 12kor is csak kemenyedest valtott ki 5-6percenkent. 13:00kor kibujt Lorena, csaszarral.
3220gr, 53cm :)
igen,holnap reggel..
miért számítana arra a doki? muszáj indítania elkezdett meszesedni a lepény
Megkönnyebbülés lesz és az is, ha majd a karodban tarthatod. Nem emlékszem, hogy írtad volna... Kislány vagy kisfiú lesz?
Nekünk ikrek (fiúk) után kislányunk. :)
Igaza van,itt a hó :) vigyázz magadra!
Nekem már nagyon nagy teher.. már régen kint kéne lennie. Ha éppen nem az fáj,ahogy mocorog,akkor menni nem tudok annyira nyilal a méhszájam..
aludni hetek óta nem tudok,annyira görcsöl mindenem.
Ideje lesz kibújnia,mert már elkezdett meszesedni a lepényem,és kevés a víz is.. nem akarom,hogy bármi baj legyen!
A lényeg, hogy te nyugodt legyél! Úgy irigyellek! Nemsokára tarthatod a kisbabádat a kezedben. :)))
Nekem még egy bő hónapom van, de kezdem rosszul viselni. A férjem egyedül ki sem enged a házból, mert csúszik az út. A srácokat is ő fogja hétfőtől suliban vinni, mert kérte, hogy most már ne vezessek.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- 4 éves kislányommal sajnos sokszor nagyon türelmetle vagyok, kiabálok vele
- Kislányom most múlt egy éves.Úgy néz ki hogy újra várandós vagyok .Kérdésem: kislányom után kapnám a Gyed-et is, és kaphatnám a táppénzt is?