40 feletti társkeresés (beszélgetés)
Na, ezt ne is említsük.
37 évesen azt mondani, hogy még szeretnék élni néhány évet és majd csak utána jöjjön a gyerek.
Lehet, hogy nem fog+genetikai problémák a kor miatt....
Na meg elterjedt az a női nézet, hogy " még csak 40 éves vagyok, fiatal, ráérek"...
Túrót fiatal, már a B oldal forog. Erre később fog rájönni. A biológia nem hazudik, tények léteznek.
Fejben az van, amit elhisznek.
Itt a hoxán beszélgettem valakivel és 'rájöttem", hogy mi a gond a 40 feletti ismerkedéssel.
Legtöbben, köztünk én is természetesen;) Jobbnak, fiatalabbnak, okosabbnak, ügyesebbnek, stb. képzeljük magunkat a korban hozzánk illőknél.
Jellemzően leragadtak egy korban és azt gondolják, hogy hozzájuk még mindig az a 30-as pasi illik, aki 20 évvel ezelőtt, a korban hozzá passzolókat bácsinak/néninek nézi, holott ő is belelépett már a bácsi/néni korba/kinézetbe.
Ha valaki társat keres, akkor bizony el kell fogadnia, hogy 40 felett nem a húszas pasikat/nőket keresse.
Sok nő esik saját csapdájába, amikor azt gondolja, hogy pl 42 éves és 32-nek néz ki, így hozzá képest bácsi az 50 éves, mert ez csak az ő fejében létezik. A húszas és harmincas pasik, bár lehet, hogy azt gondolják, hogy fiatalos, csinos, stb., de akkor sem olyan partnert látnak benne, akikkel hosszútávon terveznek. Főleg nem egy olyan, aki még gyereket is akar.
Hát persze, hogy nem felhívás egy keringőre.
Nekem volt olyan, hogy el kellett tennem a könyvemet, mert annyira vicces volt, hogy "félő" volt, hogy hangosan fogok nevetgélni, így eltettem, de aztán vigyorogtam, mert eszembe jutott mindig valami a könyvből:DDDDD
Eszembe sem jutott pasizni.
Tök jó, hogy volt esze téged fölhívni, és hogy te ilyen lazán álltál hozzá.
Gondolom, tanult az esetből.
Egyértelműen? Ha egy nőnek jókedve van, vagy pont eszébe jut valami, amin elmosolyodik és épp ránéz közben valakire, az szerintem nem akar felhívás lenni keringőre.
De nincs ezzel gond, normális férfi megérti a kedves elutasítást, ha félre is értette azt a bizonyos mosolyt.
Héééé!
Én egy tökéletes nő vagyok. Teljesen normális, hogy mindenki megnéz, mindenki engem akar!
Tudod!
Bezzeg Csani vagyok:DDDDD
Nem;)
Rendszeresen járunk arra, már nincs ott építkezés;)
Én is!
Ráadásul annyira pofátlanok, hogy az sem zavarja őket, ha pasival van a nő.
Hányszor volt az, hogy a férjemmel voltam és még így is beszólogattak. Csak hát, ugye én nem vagyok/voltam sosem egy pirulós, gátlásos lány, így megkapták jellemzően a magukét:DDD
Amikor a férjem kemót kapott, akkor rendszeresen szólogattak be, hogy: van aki a kopaszokat szereti. Abban az időben még nem volt ennyire elterjed a kopaszság.
De ez még azt mondom, hogy el is megy, de nem is olyan régen bicajoztunk és utánam kiabált, hogy de meg dugna...na, ezek roppant bunkók...
Egyébként a férjem szerintem büszke erre:DDDD
De gáz társaság!
Nálunk ilyen sosem volt. Jellemzően mindenki fizette a saját fogyasztását, nagyon ritkán történt, hogy belementünk, hogy fizessen egy pasi helyettünk, azaz sose, azaz csak a bátyáinknak és a gyerekkori barátaink fizethettek nekünk;)
Egyébként ez nekik sokkal cikibb szerintem, hiszen ők azok, akik kihasználtak valakit...
Hát ez pech. :D
Erről az jutott eszembe amikor mentem Pécsre időre, és mivel a kerülő úton körforgalmat építettek (elég jól ismerem a várost), mondom bemegyünk a 6-os főúton. Hát ott is volt 2 útfelbontás, és vagy egy órát araszoltunk a belvárosig.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?