4 éves fiú elkezdhet már karatézni? Milyen fajtára irassuk be? Nem tudom mi a különbség a karate fajták között. Tudtok segíteni? Köszi! (tudásbázis kérdés)
Igen, ezek a lehetőségek, szívesen csinálja a lányom.
A nyáron pedig úszni fogunk tanulni. Akkor nagyszülői segítséggel megoldjuk, mire iskolás lesz tud majd úszni. Szerintem is nagyon fontos!!!
Az én fiam most 5 és fél éves,nagyon nagy a mozgásigénye.Uszás van az oviban,de sajnos fél a víztől.A foci nem érdekli,fogalmam sincs,hova irathatnám be.Ha tehetné,egész nap futna.
Atlétikára gondoltam még,de nem tudom,hova vigyem.Ötleteket várok:)))))
Én nem ezt mondtam, hanem, hogy nincs mindenhol lehetőség úszni.
Az én lányom 6 éves kézilabdázni, jazz balettra jár.
A helyi lehetőségek közül ezeket választottuk.
A kisfiam 20 hós, valószínűleg ő is kézire fog járni.
Én Kyokushin karate-ra jártam, voltak olyanok, akik 4 éves koruk óta jártak. Ennek a korosztálynak külön edzést tartanak. Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy akik ilyen korban kezdték, azokon látszott is, sokkal ügyesebbek voltak.
www. kyokushin. hu
Az úszással az a gond, hogy nem mindenhol van uszoda.
Én is azt szerettem volna, ha alányom először úszni tanul meg. De a mi városunkban nics uszoda, vidékre kellen járnunk, ami nehezn megoldható egy másik pici baaával.
Amíg csak a lányom volt, jártunk bébiúszásra, de megszületett a tesó és az ő napirendjéhez is kell alkalmazkodni+apa késő este ér csak haza. Ezért halasztva az úszástanulás.
Olyan helyre jár most sportolni, ami helyben van.
Szerintem 4 évésen korai,estleg judora mert az kiskorban elsősorban eséstechnikára tanít,az pedig hasznos egy kis gyereknek.
Tud úszni már?????
Az ismeretségi körünkben 4 évesen kezdtek a kisfiúk judora járni, már 2 éve járnak és nagyon szeretik és ügyesek./egyébknént a kislányom ovistársai!
Én sem tudom a különbségeket, ők judora járnak.
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?