36/80B - kicsinek számít ez a mellméret? (tudásbázis)
Szerintem nem kicsi a 80hoz a B :)
Nekem 85 B. Hát na,úszó-hátam van :) és még ehhez képest sem mondanám a mellemet kicsinek.De kinek mi a kicsi.Én oylan nagy,álló labdákkal nem érezném jól magam az biztos.
plasztik dokihoz
Van olyan melltartó, amibe van külön szivacs is . Egyikbe beleteszed, a másikba nem.
Sziasztok! Szerintem a 80-hoz a B kicsi! Persze nem akarok senkit sem kritizálni!!! :) Szerintem a B-hez a 70-75 a normális! Nekem egyébként pont fordított a helyzet, mert 75 D-s vagyok. Na ilyet ne akarjatok.. Most mivel terhes vagyok, 80 E-s... hát, ilyet se.. már csak nyűg.. sokkal jobban örülnék ha alap esetben egy kicsit kisebbek lennének.. :/
Egyébként mennyivel nagyon az egyik? Nem akarlak meg ilyesztegetni, de az utalhat betegségre.. :( Doki már látta?
A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcson, a mellbimbó magasságában mérve. A mérőszalag legyen laza és a mell legteltebb részének körméretét kell megállapítani, úgy hogy hátul is a mellcsúcs magasságában legyen a mérőszalag.
2.) A mellkas méretére pontosan a mell alatt mérve. A mérőszalag legyen vízszintes és szorosan vezessük körbe a karok alatt. Ez szám adja meg a melltartó méretét. Mivel a melltartók méretezése 5 centiméterenként ugrik, ezért ha a mellkas méreted 79, akkor a 80-as méret számodra a megfelelő. Ha 86, akkor a 85-ös lesz a te méreted.Miután megvan a két adat, vond ki a mellbőség értékéből (nagyobb szám) a mellkas méretét (kisebb szám), ebből kapod meg a melltartód kosárméretét:A megfelelő kosárméretet az alábbi táblázat segítségével határozhatod meg:
Kosárméret Mellbőség-mellkas
méretének különbsége
A kosár 12 cm
B kosár 12-14 cm
C kosár 14-16 cm
D kosár 16-18 cm
DD=E kosár 18-20 cm
F kosár 20-22 cm
G kosár 22-24 cm
Már hallottam T-s melltartóról is:S
Tehát addig mennek fel a méretek:S:S
a 80 arra utal mennyire "kövér" valaki, mert ez a mell alatti körméretet jelenti
a B meg a mell nagyságára utal
van A, B, C, D, E
az meg hogy kinek mi a kicsi relatív
Mi az a 36?
A 80-B az a melltartó méreted?
További ajánlott fórumok:
- Az, hogy mekkora az eredeti mellmérete valakinek, befolyásolja, hogy mennyi teje lesz szoptatás alatt?
- Mi számít kicsinek szerintetek?
- Elégedettek vagytok a mellméretetekkel?
- Mellesleg, vagy nem mellesleg, szerinted mi az ideális mellméret?
- Szerinted is igaz, hogy a Pfizer oltástól megnőhet a mellméret?
- Van egy 3 cm-es cisztám.Kicsinek vagy nagynak számít?