35-40 közötti babavállalók (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
nem sikerült a 2. inszem sem.Ma végre megjött az utro-mellet is így remélem hamarosan készülhetünk a 3, inszemre. Nálatok mi újság?
Sziasztok.
Látom nem sok minden történt. Ma vagyok a 13.napon. Kíváncsiságból teszteltem, de mint vártam is negatív.:-( Még a hétvégét megvárom, aztán nem is áltatom magam, valószínű készülhetünk a 3. inszemre. :-( Nálatok mi újság?
Szia Ági!
Üdv közöttünk.Sok kitartást és türelmet kívánok!
Sziasztok!
Én is beállnék a sorba. Nekünk sajnos még nincs gyermekünk, de hosszú évek sikertelen próbálkozásai után most eljutottunk arra a pontra, hogy bejelentkezzünk a Kaáliba.
Ezt tegnap meg is tettem, március 27-re kaptunk időpontot!!! :)
Mindenkinek drukkolok!!! :)
Szia!
Igen még 3-4 nap van addig, de nem élem bele magam, mert nagyot lehet ám csalódni. Nekünk az első baba lenne, a páromnak elég rossz a spermaképe, és sajnos nekem sincs tökéletes peteérésem. De van rá esély,hogy sikerüljön. Gratulálok a kisfiadhoz:-)
Szia!
Én is 36 éves leszek. Van egy 3 éves kisfiunk, kistesót szeretnénk. Tavaly volt két vetélésem, de azért bizakodunk, hogy az idei év eredményes lesz:)
Sziasztok!
36 éves leszek áprilisban és kisbabát szeretnénk a párommal.Ő 48 lesz. Január 21.-én volt a 2.inszeminációm. Olyanok jelentkezését várom akik hasonló helyzetben vannak.