3 hetes kislány cicijében csomó... (beszélgetés)
Az én lányomnak is volt, és semmi aggodalom, majd elmúlik...mondjuk nálunk több hét volt, és többször elő is jött, de ez nem gond.
A kamasz fiamnál is előfordult, a hormonok miatt van, nekem mindig látta orvos, és mindig el is múlt! Nyugi
az én fiamnak is volt olyan 4hetes koráig!
az anyai hormonok miatt van!amint kiürülnek elmúlik!
ne aggódj!
és gratulálok! :)
Azért megmutatom majd a dokinak...
De nekünk nem borsónyi a csomó, hanem nagyobb és csak az egyik cicijében van...
Igen ez teljesen normális,fiúknál,lányoknál egyaránt ne izgulj.
Sőt lányoknál akar halvány rózsaszínes dolog is lehet alul tudtommal.
Ez mind a hormonok miatt.
szia,én lányomnak is volt már születésekor.
én is meglepődtem,mert a fiamnál nem volt:)
nem tudom,mikor múlt el, 1-2hónap,most 9 hónapos,már nincs ott:)
Igen olvastam,h ritkán tej is jön belőle...
Én fogigátlót sosem szedtem...
Szia!
Nekem fiam van,mikor ugyanakkora volt,mint a Te kislányod,neki is ugyanez volt:fürdés után csomó a cicijében.Nekünk szerencsénk volt,a gyerekorvosunk a szomszédunk,így átjött megnézni,és ugyanezt mondta:az anyatejjel magába "szívott" hormonok hatására alakult ki.Néhány nap alatt elmúlt.
(aztán kb 2 éve ugyanez volt a helyzet,ahogy kamaszodik,de már az is elmúlt)
Ijesztő,de hidd el,rendben lesz minden a picivel :)
Anyukám elmondása szerint nekem is volt. Nekem állitólag "kifakadt" kifolyt mint a tej, másképp nem tudom írni.
Az akkori doki azzal magyarázta hogy mivel akkoriban még nagyon erős fogamzásgátlók voltak a sok felgyülemlett hormont én kaptam.
Szerintem nem kell azonnal alegrosszabbra gondolnod, bár érthető az aggodalmad. Biztos ami biztos keress fel egy másik orvost is.
Lányos anyák segítsetek légyszi!
3 hetes a kislányom, tegnap fürcsinél találtunk egy csomót a cicijében, jól megijedtünk. Fel is hívtuk a gyerekorvost, azt mondta,h az anyai hormonoktól van, amik átjutnak az anyatejbe...
Olvastam már neten is, ott is ilyeneket írnak. De nem nyugodtam meg:( Ami érdekel,h másnál is volt-e ilyen, mekkora volt a csomó, mennyire gyakori ez a dolog és kell-e bármit tenni, mikor múlik el???
További ajánlott fórumok:
- 40+3 hetes vagyok és nem akar kibújni a kislányom. Más is volt így?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- 5 hetes kislányunk az éjszakai etetés után nem hajlandó visszaaludni, valakinek valami trükkje?
- Jöhet a foga a 3 hónapos+1 hetes kislányomnak?
- Létezik, hogy a 3hónapos és egy hetes kislányomnak jön a foga?
- Csomó van a cicijében