2éves keresztfiam kiütéses, már két hete, bőrgyógyászuk azt mondta illatanyagra allergiás ez okozza, de nem múlik. Mi lehet? (tudásbázis)
A johnsonsra sokan mondják hogy allergén :S Nekünk még a kórházban fürdették azzal a fiamat, de ő is allergiás volt rá...
gondolod a bubifújó?? :O Pont most akartam venni a fiamnak is szülinapjára, de akkor lehet mégsem :S
Szia!
Az a baj, hogy a börgyógyász is találgatni tud. Allergia tesztet kellene csinálni, hogy mitől jönnek a pöttyök. Én kb. 1 hete lettem kiötéses, fogalmam sincs mitől, de én sokmindenre allergiás vagyok. Most a mogyoróra tippeltem. Nem evett valamit, ami allergén? Eper, tojás, tej, stb. A legjobb megoldás gyorsan kideriteni, hogy mitől lett kiütéses, és azt kerülni örökre. Hozzá lehet szokni hamar:)
Lehet nem teljesen ideillik,de pont most írtam egy másik fórumon egy szöveget.......bemásolom ide is:
Nem okoskodni akarok és nem is éppen témába illő a dolog, de képzeljétek el, hogy napok óta lesem a a fsz-ban, hogy mitől döglenek a hangyák?Eleinte azt hittem, hogy a kirakott méreg pont akkor hatott, amikor odaértek arra a pontra ahol találtam őket. Aztán láss csodát néhány napja elfogyott az időzítős illatosítóból a lötyi és mi történt, vígan lavíroztak már 2 napja ugyanazon a helyen élve!!!!!Tulképp. ezt csak azért írtam, hogy hálóba nehogy betegyétek, mit szívhatunk be ha a hangyák döglenek tőle????!!!Úgy gondolom a fsz. még elmegy de hálóba nehogy!!!!!!Ja és bizots hogy attól van mert ma vettem utántöltőt és néhány órán belül megint csak döglött dögökkel találkozom. Mellesleg rettenetesen megkeserítik az életemet.
lehet a ruháján van (mosószer, öblítő)
vagy új fürdető :S
Szegényem! Jobbulást neki!!!
Az én kicsikémet a habfüdő váltás ütötte ki! De gondolom nálatok bizti nem ez a helyzet...
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Aki allergiás a háziporatkára annak milyen gyakran jelentkezhetnek a tünetek{fulladás, stb...}?
- Mire allergiásak az ekcémások? Mitől alakulhat ki az ekcéma?
- Receptek allergiásoknak
- Elvesztettem a keresztfiam
- 2, 5 éves fiam valószínűleg allergiás, piros a szeme, fújja az orrát és egész nap ordít miatta!