Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 24-én este kivittem a gyerekem az exemhez, hogy átadjam, és... fórum

24-én este kivittem a gyerekem az exemhez, hogy átadjam, és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. 55Judit (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 19:16

Mi anyák, időnként hozunk áldozatot a gyerekünkért. Párod tudta hogy gyereked van és azt is hogy ez azzal járhat, hogy a gyerek mindig az első lesz, ő csak a második. Ha ezt nem tudatosította magában azzal ő hibázott, azzal viszont te, hogy nem beszélted meg vele ezt az utat. Az külön érzékenyen érinthette hogy az exednél töltöd a karácsont.

ha szeretitek egymást, ezt mielőbb át kell beszélni. Én bocsánatot is kérnék.

12. Enissa (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 19:04

A lényeg, van hova menned a gyerekkel.

Lehet ezt a hibát majd rendbe hozod,csak idő kell, hogy feldolgozza a párod.

Esetleg a gyermeked apja közeledett feléd?

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 55Judit)
dec. 26. 19:04
De nagyon szeretem vele terveztem el az egész jövőm csak sajnos néha hirtelen döntéseket hozok pillanatnyi érzelmek alapján főleg ha a gyerekemnek szüksége van rám csapot papot ott hagyok. 24este be is lázasodott és azóta is nagyon beteg így részben örülök hogy így vele voltam másrészt úgy érzem elvesztettem életem nagy szerelmét
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Enissa)
dec. 26. 18:58
Igen Üzenetbe. Nem volt hajlandó találkozni. Ma bedobtam a kulcsait a postaládába elhoztam a cuccaim
9. Enissa (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 18:57
Beszéltél vele azóta?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
dec. 26. 18:55
Teljesen megértem, hogy elege lett belőlem :(
7. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 25. 20:20
Annyira mégsem szereted hogy ezt először megbeszélted volna vele. Egyébként én megértem őt.
6. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 25. 19:40

A gyerek az első egy anyának, de nagyon rosszul szervezted ezt meg.

Te mit éreztél volna, ha fordítva hagy egyedül a párod szenteste, miközben vele szettél volna lenni? Nem azt éreznéd, hogy a szívedben megforgatta a recés kést?

dec. 25. 17:51
Párodnak az első pillanattol kezdve tudnia kell h gyereked van, és még nagyon sokáig ő lesz az első. Ha emiatt dob, akkor ez az ő vesztesége lesz nem a tied....
dec. 25. 16:34
Párommal és a gyerkőcömmel voltam de 24.-este jött az exem hogy elvigye a gyereket. Kivittem az állomásra, gyerek mondta menjek vele nem akar nélkülem lenni én se akartam nélküle. 5éves és ez az első karácsony így. Hirtelen döntöttem, hogy velük megyek nem töltöm a gyerek nélkűl a karácsonyt. Párom írt, hogy akkor többet hozzá ne menjek vissza. Tudom hogy csunyán viselkedtem vele és megérdemlem hogy kidobott de pokolian érzem most magam. Nagyon szeretem.
dec. 25. 15:44
Párod féltékeny.
dec. 25. 15:25

Hány éves a gyerkőc? Nem jön már vissza? ...én mindig mielőtt kiviszem köszönök tőle

Magára hagytad a párod? 🤔

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook