24-én este kivittem a gyerekem az exemhez, hogy átadjam, és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:20
Annyira mégsem szereted hogy ezt először megbeszélted volna vele. Egyébként én megértem őt.
6. Enissa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:40
A gyerek az első egy anyának, de nagyon rosszul szervezted ezt meg.
Te mit éreztél volna, ha fordítva hagy egyedül a párod szenteste, miközben vele szettél volna lenni? Nem azt éreznéd, hogy a szívedben megforgatta a recés kést?
5. Violet18
tegnap 17:51
Párodnak az első pillanattol kezdve tudnia kell h gyereked van, és még nagyon sokáig ő lesz az első. Ha emiatt dob, akkor ez az ő vesztesége lesz nem a tied....
tegnap 16:34
Párommal és a gyerkőcömmel voltam de 24.-este jött az exem hogy elvigye a gyereket. Kivittem az állomásra, gyerek mondta menjek vele nem akar nélkülem lenni én se akartam nélküle. 5éves és ez az első karácsony így. Hirtelen döntöttem, hogy velük megyek nem töltöm a gyerek nélkűl a karácsonyt. Párom írt, hogy akkor többet hozzá ne menjek vissza. Tudom hogy csunyán viselkedtem vele és megérdemlem hogy kidobott de pokolian érzem most magam. Nagyon szeretem.
3. Panna.33
tegnap 15:44
Párod féltékeny.
2. Violet18
tegnap 15:25
Hány éves a gyerkőc? Nem jön már vissza? ...én mindig mielőtt kiviszem köszönök tőle
Magára hagytad a párod? 🤔
tegnap 15:25
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hiperaktív a gyerekem
- Külföldön tanul/tervez tanulni a gyerekem
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent