22. napi progeszteron érték (beszélgetés)
Köszi mostmár tudom hogy jó az én értékem is,de aranyos vagy hogy nem felejtettél el és válaszoltál,köszönöm :) Mielöbbi babásodást mindenkinek! :)
Az első hónapban a zafírt szedtem, 2x1 db, a másodikban a Netamin barátcserjét, ez 400 mg-os, 2 db-t eszek ebből is naponta. Egész hónapban szedtem, szedem.
Barátcserjéből melyik fajtát vetted meg? És egész hóban szeded, vagy csak ovutól?
Ó, de jó lenne! De messze van még 20-a, akkor kiderül majd. A barátcserjét kezdtem el szedni múlt ciklus elején, tehát arra fogom az emelkedést :) Meg iszom apalást fű teát, de azt már régóta.
Én már voltam 2x terhes + egy biokémiai, előtte sosem barnáztam.
Ezzel az értékkel simán terhes is lehetsz akár.
És nem szedtél semmit, hogy egyik hónapban ilyen kevés volt, a másikban meg nem?
Ez a barnázás szerintem kicsit túl van spilázva, de ez csak az én véleményem.
Amelyik hónapban utrót szedtem, már a szedése alatt elkezdtem barnázni, sőt talán előbb mint utró mentes hónapban (alapban 1-2 nap szokott lenni előtte, de csak haloványan). Pedig utró mentesen alacsonyabb volt nyilván.
Szia, nekem a 21. napon 58,30 lett, most kaptam meg :) A referencia ebben a szakaszban 10,40-78,90. Nekem múlt hónapban csak 17 volt, arra azt mondták, hogy kevés. Úgy is lehet, mert mensi előtt 6 nappal barnáztam már. Remélem, most elmarad!!!!
írtam egy orvos válaszol-os oldalra és válaszolt az egyik nőgyógyász azt mondta ez jó érték,ugyhogy megnyugodtam kicsit :)
okés mindegy akkor holnap írd majd meg,köszönöm :)
Csak holnap reggel küldik meg az eredményem.
én ovu után 10 nappal voltam :S
Megírom, majd persze! Ovu után 7 nappal kell menni, akkor igazán releváns az érték.
peteérésem biztos hogy volt mert megérzem. és az ovu teszt is alátámasztotta hogy a 11.napon még pozi a 12.negatív. 12.nap hajnalban szúrt nagyon a petefészkem valszleg akkor volt ovum. lehet hogy peteérés volt csak kevés ez a szint a terhesség megtartásához.. :/
Nekem ilyen értékre az egyik doki azt mondta, hogy jó, a másik hogy nem.
Egyébként nem nagyon releváns, mert a 21. napi a 14. napi ovuhoz van belőve.
Ovu után a 7. nap, esetedben a 19. nap lett volna.
Ekkor a legmagasabb a progi, ha nem vagy terhes, innentől kezdve csökken, ezért lehet magasabb is volt.
De hát ahány doki, annyi félét mond, lásd az én esetem is.
Egyébként ez kevés a dokik többsége szerint.
Nálam a kevésre "szavazó" doki azt mondta, hogy volt valamilyen szintű peteérésem, de nem volt igazán megfelelő. Hozzáteszem voltam előtte UH-n ovu előtt, és teljesen normálisan, 17 mm-es tüszőm volt a 11. napon.
megírod majd mi lett neked az eredmény meg mit mondott rá doki?
igen azt olvasom mindenhol kicsit alacsony. viszont ugy tudom hogy azoknak kell a 21.napon menni vérvételre akiknek 14.nap van ovu. nekem 12.en volt és nem 21. hanem 22.napon mentem. ez nem számíthat?
Szia, szerintem kicsit alacsony, jobb lenne 30 felett. Én ma voltam progi vérvételen, du kapok eredményt, utána hívom a nődokim.
Sziasztok. ma voltam a progi eredményeimért 22napon voltam vérvételen,az ovum a 12.napon volt és a progi érték 26.99 szerintetek ez nem túl alacsony? jövőhét csütörtökre van időpontomm a dokihoz..aki ért hozzá válaszoljon legyen szives
További ajánlott fórumok: