2024.07.21. Egész nap az átkozott helikopterek zúgását... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Most csak kuncogok magamban, hogy a másik fórumon empátiára intettél.
Most van egy fórum, ahol valaki nem érzi jól magát, és jól esik neki kiírni, hogy még erre jön neki ez a zajhatás.
Nem azt írta zuhanjanak le, nem is azt, soha nem lehet ilyen rendezvény, tényt közölt, hogy pont nem esik neki jól.
Erre te írod, menjen vidékre úgy, hogy fogalmad sincs mi a baja. Gratulálok! Tényleg te egy empatikus nő vagy.
Arra a napra be kell tervezni egy vidéki kirándulást.
Minden ember kedvére nem lehet tenni.
A F1 nagyon sok embernek nyújt szórakozást (Utazó világcirkusz). Egy napot bírjunk már ki!
Mondom ezt úgy, hogy 10 évig felettem is röpködtek ilyen napokon. Feltettem a fejhallgatót zenével vagy rokont látogattam vidéken.
Az öcsém szintén így jár el, mert a Hősök terén és környékén sok a lezárás nyáron.
Ha bem feletted, melletted megy, honnét is tudhatnád? Talán 3. éve létezik ez a szolgáltatás. Tavaly tuti volt már.
Aztán majd lehet élvezni augusztus 20-án és előtte egy hétig a légicsodát.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Egy helikopter Leningrádból Északra, utána Keletre, utána Délre, s végül Nyugatra repült 500 kilómétert. Hol szállt le Leningrádhoz képest?
- Távirányítós helikopter
- XVII. kerület - Helikopter lakópark - 2017