2021 februári babák (beszélgetés)
Aki fent van esetleg FB, az jöjjön ebbe a csopiba:
2021 Februári babák (a végén van két kis baba talpacska)
Sziasztok
Már a 9. hetet taposom. 🙂 Egy hete voltam uh, akkor 13 mm volt a Pöttymanóm.
Voltam vérvételen, ekg ezek a vizsgálatok jók lettek.
Fogorvos, védőnő még hátra van. És persze a genetikai uh, amit már nagyon várunk!
Szia, hogy vagy?
Nekem is vannak napok, amikor nem olyan jó a helyzet, görcsöl a petefészkem, amiben ciszta van.
Most a 11. héten vagyok, az utóbbi napok sokkal jobbak, de előtte nekem is egyik nap jobb, másik rosszabb volt.
Nekem is sok-sok pihenés javasolt.
Szia
Nem úgy veszem észre sajnos.
Sziasztok!
Igen, jól vagyok. Kiderült hogy hiperstimulálásom van vagy remélem már kiürült a szervezetemből, a sok hormon stimuláció miatt. Hétvégén begörcsöltek a petefészkek, hosszan fájtak, de magnéziumot bevettem és enyhült. Doki mondta hogy ne végezzek fizikai munkát, még pihenjek!
Volt UH és hallhattam pöttymanó szapora szívdobogását. 😍
Ti hogy vagytok? Nekem nagyon váltazékony a napjaim, egyik nap levert, fáradt, fáj a poci, hányinger, másnap könnyed, kipihent. 🙄
Szia Orsmok, hogy vagy?
Nálam ugyanúgy megvan a görcs és a ciszta is. Nekünk spontán babánk van, februárban volt az utolsó lombik.
Mi ma vagyunk 7+4 hetesek. Jövő kedden, 8+4 hetesen lesz megint uh, utána 22.-én kell mennem (9+5 hetesen) a v.nőmhöz, tegnap adott időpontot.
A progeszteront szedem továbbra is 2*1, mellé napi 1 vasat és magnéziumot, femibion 1-et.
Szerencsere a barnás rózsaszínes valami elmúlt 1 hete, csak par napig tartott.
Köszi a tippet. A sok folyadékot nekem is mondta az orvos, de nem tudtam, h emiatt. Holnaptól még inkább betartom. :)
Neked sok kis ciszta van?
Nekem olyan nagy a ciszta, h görcsöl, ha nem pihenek eleget. Szó szerint nyom. Azt mondta az orvos, h ha külső fizikai hatásra szétmegy, az vetélést okoz és ezért kell feküdnöm, amennyit csak lehet. Az biztos, h amióta fekszem sokat, nem görcsöl, nem nyom...
Szerencsés vagy, ha neked fekvés nélkül is jó. :)
Sziasztok :)
Én már a 25. ciklusnapon voltam először uh-n. :) Látszott egy kis pötty. :) Ez véletlenül alakult így, mert aznapra amúgy volt időpontom az orvoshoz. Már előtte éreztem h vmi más, teszteltem, így ennek tudatában mentem az orvoshoz. :)
Aztán kiderült hogy petefészek cisztám van. Rá néhány napra nagyon görcsöltem és barnáztam. Utána hetente uh, most már két hetente. Folyamatosan fekszem a ciszta miatt, de a baba miatt bármit megteszek. :)
Sziasztok!
Minden rendben volt tegnap az orvosnál! 11 mm-es petezsákot látott, és 1,8 mm-es szikhólyagot... 😊
Viszont kaptam utrot, mert barnás maszatolásom volt, és azt mondta inkább használjam, mint baj legyen...
Sziasztok
Kismanó: gratulálok, üdv a csoportban! ☺ azóta voltál már uh-n?
Katica: hogy vagy? Mi volt a dokinál, ma mész ugye? 😉
Baby: mekorra a hcg szinted már! Többen költöztek be a pocakodba?
Ágnec: ti már előrébb járhatok, hol tartotok, gondolom erős szívhang meghallgatásán már túl vagytok! 😉
Sziasztok, utolsó mensi szerint febr 14-re várjuk a babát. Holnap töltöm be a 7.hetet. Én is szívesen csatlakoznék hozzátok.
Hogy telnek Nektek ezek a hetek?
Ma voltam uh, egy3nlőre 4+3 nem latott semmit csak 17mm nyhártyát.
Kertb-hcg labort, 1500 feletti lett, péntek uh kontroll.