2016 márciusi babák (beszélgetés)
Igazából nem derült fény rá! Lehet hogy elkaptam valamiféle fertőzést..de persze én nem éreztem semmit. Az is lehet, hogy a nagy fiam hazahozott valamit a suliból, amitől én nem lettem beteg, de beindította a folyamatot!
Amikor elkezdett folydogálni a magzatvíz, kaptam tüdőérlelőt, antibiotikumot, és "görcsgátlót" is, de hiába. Peti nagyon meg akart születni! Szerencsére nála sem találtak fertőzést, de neki is kapni kellet antibiotikumot néhány napig!A PROTOKOLL szerint... A legnehezebb rész az volt, hogy nem tudott szegénykém enni, úgy kellet megtanítani türelmesen! Ezért sokáig szondából kapta az anyatejet! Szerencsére hamar megtanulta mi a jó neki, így már majdnem 2,5 kiló! :)
Sziasztok!
Időközben a márciusi babámból ( a kiírt dátum szerint március 18-rta vártuk) februári babám lett! Sajnos a 34. héten elfolyt a magzatvíz, így február 5-én, 2200 gr-al, és 48 cm-el megszületett Péter! Jól vagyunk4 11 napig voltunk kórházban, ebből 1 hetet a P.I.C.-en!
Ne izgulj! Én 67 voltam a kezdetben, már 71,7 vagyok! Mondjuk volt is rajtam az előző szülésemről 10 kg! :)
Majd lemegy (remélem)! A lényeg, hogy a baba egészséges legyen! Egyébként nekem csak a hasam nőtt!:p
Nekem múlthéten, vagyis a 29. héten volt a baba kb. 1359 gramm, de ezek csak hozzávetőleges adatok, a nagylányomat még nem becsülgették súlyra 14 évvel ezelőtt. Megmérték a szokásos adatokat és kész. A dokid meg fogja nézni, hogy a keringés megfelelő-e, mert az elképzelhető, hogy öregszik a lepény, emiatt nem fejlődik a baba megfelelően.
Bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Megkérdeztem időközben a kórházban is. Nem kell "friss", elég az eredeti fénymásolata is! De kórháza válogatja! A védőnő ezért sem tudott segíteni. ( nem körzetes kórházban fogok szülni)
már csak 6-7 hét! Kezdek izgulni!!!! :D
Sziasztok. 31+4 naoosan voltam a 32 hetes uh-n
Ami majdnem 2 hete volt. A doki szerint keves a babasulya 1340 gramm. Én 150 cm vagyok es 60 kilo.
Az uh-s nő szerint lehet egy hettel fiatalabb a baba de a doki azt mondja nincs olyan hogy fiatalabb hanem hogx ha nem no akkor problema van. Hetfon megyek vissza elmeletileg 33+4 leszunk
Van valaki hasonlo cipoben?
Sziasztok!
Én és kislányom holnap kezdjük a 32. hetet. Iszonyatosan fáj a derekam és a medencém, minden lépés fájdalmas, az alvás egyre nehezebben megy, de ezen kívül minden rendben van.
Babaszobánk még nincs. :( Egyik szobánkban újra kellett vakolni a plafont, még ki is kell festeni. Megőrülök a fészekrakó ösztöntől!! Annyira szeretnék takarítani és rendezkedni, de nem lehet! Beleőrülök! :D
Sziasztok!
Mi tudtok arról, hogy a kórházba kell vinni 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot? Hol lehet ilyet beszerezni??? Nálatok hogy van?
Sziasztok. Kellemes Karácsonyt
Csatlakoznék én is mivel március 18 ra vagyok kiirva a második fiammal.
Sziasztok! Ki hogy áll a babakelengyevel, babaszobával? Mi ma töltöttük a 26. hetet és még semmi sincs meg a kislányunknak. 😏
Úgy terveztük, majd január második felétől kezdjük! 😊
Hogy érzitek magatokat? Hogy megy az alvás?
Sziasztok! Én március 18-án fogok szülni a Péterfyben. Kislányom lesz. :)
És... ha valaki annyira magányosnak érzi magát kismamaként, mint én, az ne habozzon, írjon rám... :) Menjünk el moziba, enni, kávézni, teázni, akármitcsinálni, mert bekattanok. :)
Üdv mindenkinek, én is csatlakoznék!
Mi is márciusra vagyunk kiírva, 18-ra. Amikor vártam a nem vártat, azt álmodtam, hogy terhes vagyok és kislányom lesz. A tegnapi ultrahangon csak annyit mondott a doki, hogy "nem látok fiúra utaló jeleket". Már alig várom, hogy kiderüljön! :)
Van itt még valaki, aki a Péterfyben fog szülni?