2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Logopédus hallgató vagyok és szakdolgozatomhoz szeretném segítségét kérni olyan 18 hónapos babák szüleinek, akik szívesen kitöltenek nekem egy online, 15 perc alatt kitölthető nyelvfejlődési tesztet. Ha Neked nincs, de ismerősödnek van ilyen idős babája, kérek továbbítsd! Nagy segítség lenne! Köszönettel: Anita
De jó :-)
Mi már pár hete elkezdtük, de csak az esti tejpép jött be eddig, a gyümiket nem akarta enni, csak szopizni akar..cicifüggő :'-D
De tegnap és ma már a körte is ízlett neki :-)
Meg a répa-alma.
Nagyon sajnálom, hogy így sikerült a szülésed :-(
A miteszerekre mit mond a gyerekorvos? Mitől lehet? Elfognak múlni?
Zaid lett a neve. Elso fiunk Adam. O 3 lesz decemberben :-)
Most kezdtuk el nemreg a hozzaetetest. Probaltam hamarabb de ugy lattam meg nem volt keszen ra. Eddig gyumolcs volt meg tejpep. Jovohettol jon a zoldseg :-)
Londonban szultem. Mivel vbac-nak indultunk igy hagytak is vajudni 5 napig annak ellenere, hogy mar kertem a csaszart. Aztan a mutoben elkaptam a steptococus b bacit es 2 nappal a csaszar utan ugy engedtek haza, hogy mar a veremben hatarvonalon volt a fertozes. 2 nappal a hazaengedesem utan visszamentem a korhazba, mert a baci miatt elfertozodott a mehnyakam. Ez a baci dolog is ott derult ki. 4 napig voltam intravenas antibiotikumon es morfiumon a fajdalom miatt. Aztan mikor hazaengedtek azon az ejjelen a sebem szetnyilt egy helyen es valadekozott. Arra is kaptam 2 fele antibogyot. Kotozesre kellett jarnom 1 hetig. Aztan miutan begyogyult 10 nappal kesobb meg a baloldalon nagy puklit fedeztem fel. Megint doki. Megint fertozes. Ujabb 2 fajta antibogyo. Kozben 2 vastabletta ezmellett naponta. De a vedono meg a doki ks azt mondta, hogy szoptassam a kicsit. Szoptattam is de aztan abbahagytam, mert szegenynek olyan borzaszto ragyas lett az raca, hogy a mai napig megmaradt a helye. Arrol nem is beszelve, hogy az 5 honapos babam arca mitteszeres!
A 20.heti uh-n azt mondtak, hogy lany. Fiu lett es szegenyre eloszor lanybody kerult, mert minden ruhat ami a batyarol marad hazakuldettem egy anyaotthonba :-)
Meg mindig szedem a vastablettat :-/
De megerte, de tobb gyerek nem lesz es nem is lehet a csaszar miatt. Most a sterilizalas idopontjara varok. Nem szeretnek veletlenul sem terhes lenni, mert biztos megtartanam es az az eletembe is kerulhet :-(
Jesszusom! :'-(
Hogy lehettek ilyen àllatok, hogy hagytak 5 napig "szenvedni"?! Okos orvos lehetett! :-/
De a lényeg, hogy jól vagytok :-)
Hogy van a pici? Mi lett a neve? Szopizik? Hogy àlltok a hozzàtàplàlàssal?
(Nekem is kisfiam van (2., az első is fiú (8)) :-) Noel.
Hogy milyen volt? Borzaszto :-(
Csaszar lett megint pedig vbac-nak indult. 5 nap vajudas utan :-(
Aztan vissza kellett mennnrm 4 napot, mert elferozodott a belsoszerveim es utana meg 2x elfertozodott :-(
Mai napig faj ugyanugy. Vasat meg mindig szednem kell annyira verszegeny vagyok
De megerte. Gyonyoru kisfiam lett es kislanyt vartunk :-D
Szia! Igen! Behalt :-)
Ti hogy vagytok? Milyen volt a szülés?
Sziasztok.
De ide írhattok tovább :-)
sziasztok!
én teljesen új vagyok ezen a portálon és itt is. annyi link van itt, hogy azt sem tudom hova klikkeljek :) próbáltam abba a zárt klubba bejelentkezni, de lehet valamit rosszul csináltam, mivel nem látok semmit benne.
amiért itt: április 20-ra vagyok kiírva, első baba és úgy néz ki, kiscsaj mocorog bennem oly bőszen :)
2014 áprilisi babvárók
bocsi az előbb elírtam
És gratulálok minden kismamának a kisbabához!
a klubb neve:
2014 áprulisi babavárók
arra kell rákeresni és felvételt kérni!
Hogyan lehet a klubba jelentkezni?
Nekem egyébként kisfiam lesz! :D
Dejó! Mondjuk, az még meglepi lesz, hogy ténylegesen mikor fognak előbújni! :)
Igen tudjuk, egészen a 12. genetikai uh-ig fiúcskát mondtak, majd a 16. héten kiderült hogy kislány! :D
Ti tudjátok már?
Egyébként, tényleg jelentkezz a zárt Klubba! :)