2013 októberi babák (beszélgetés)
Szia
már ott sem nagyon vagyunk,mert csináltunk a facebook-on egy csoportot. De ott sem én vagyok az illetékes
Sziasztok!
Én is októberre vagyok kiírva, 19.re elvileg, de ez azóta volt már 15 és 17 is! Engem is felvesztek lécci a zárt csoportba? Köszi
Sziasztok!
Már be is jelentkeztem hozzátok!
Meskete
Sziasztok!
2012 októberében született kisfiunk, a kis Ricsike. Mi is kapunk itt köztetek egy kis helyet? :)
Üdv. Kinga
Sziasztok! Sokat olvastam korábban is a fórumot, most szeretnék én is csatlakozni hozzátok, remélem bevesztek még a csapatba. Október elejére várom a 2.babánkat.
Meskete
Köszönöm! Jelentkeztem a zárt fórumba. Szép napot mindenkinek!
Csombi
Csombi!
Jelentkez Te is a klubbunkba! Lentebb megtalálod, hogy hol!
Üdv.: Reni
Sziasztok! Mar a fórum kezdete óta olvaslak benneteket, de nem mertem elkiabálni a babát, így nem jelentkeztem be. Most vagyok a 16. Hétben, és a 3. Gyermekemet várom. Remelem,bevesztek a csapatba.
Csombi
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok ha még lehet a mi hónapunk is október lesz :)
Sziasztok! Én oktőber végére várom a babámat. Most 12 hetes vagyok. Hétfőn kell mennem erre a genetikai ultrahangra. Kicsit izgulok, de remélem minden rendben lesz..
Szeretnék csatlakozni hozzátok, biztos sok új dolgot fogok tőletek tanulni a terhességemről. Ugyanis nekem minden új!!:-))
Sziasztok!! Én is októberre várom az első babám , most 13 hetes 2 napos vagyok:-)
Sok hozzászólás van, igyekszem majd visszaolvasni ,remélem csatlakozhatok hozzátok tapasztalatokat cserélni,beszélgetni:-) Mindenkinek csodás babavárást:-)
Szia!
Én 10+4 napos vagyok, nem sok eltérés van köztünk. Biztos minden rendben lesz az UH-n, csak ne idegeskedj. Én a terhesség első két hónapjában nagyon rosszul voltam, de már ennek vége, most már jól vagyok. Van egy zárt klub, ahol a többi kismamával beszélgetünk, csatlakozz hozzánk, nagyon szívesen beveszünk. :-)
Szia, Baliskin!
Itt van egy zárt klub, itt beszélgetünk többet! Jelentkezz, és szivesen beveszünk! :-)
sziasztok!
Én október 9.-re vagyok kiírva, persze ki tudja mi lesz belőle.. :D
Gondoltam, ha befogadtok, csatlakoznék Hozzátok! :) A pontosság kedvéért most vagyok 13+4 hetes!