2013-as baby-tesó projekt indul! (beszélgetés)
sziasztok:)
Bocsi ezer éve nem voltam igazából nincs miről írjak nekem most múlt el így most várjuk a pé-t.
Olvasni szoktalak titeket csak hozzászólni nem szoktam na meg mire megtenném addigra meg kapjátok a választ mástól:)
Szorítok nagyon mindenkinek remélem hamarosan együtt várjuk majd a babáinkat nem csak tervezgetjük őket:)
Hááát végülis igazad van. :)
Most még van esély, hogy legyen szép nagy tüszőm. :) És aztán jöhet a remény, hogy a katonák gyorsak és velük is minden ok...aztán jöhet a nem várt napja. :)))
De rendes vagy Te is. :)
Köszi szépen...jaaaj annyira remélem, h használni fog, de azért a csalódástól is félek. :/
Jaaaj igen, nagyon izgis lesz. Alig várom már, hogy ott tartsunk. :)
Ilyenkor olyan lassan telik az idő. :(
Köszi a drukkot Csajok! Nagyon aranyosak vagytok :)
Nadáné, febr.5 hete akkor többünk számára izgalmas lesz...Örülök, hogy megjött végre :)
Köszi, aranyos vagy, hogy sokat gondoltál rám. :)
Ma reggelre rendesen megjött, már nem barnás, mint tegnap volt. Én személy szerint örülök neki attól függetlenül, hogy csak norcoluttal sikerült meghozni. Legalább tudom, h ez a gyógyszer már hatásos nekem is. :)
Holnap pedig kezdem 5 napig a 3X1 clostit. Nagyon bízok benne, hogy az is hatásos lesz. :)
Cickát nem ihatok sajnos, mert pco-s vagyok.
Nadáné, örülhetünk a mensinek? Sokat gondolok Rád. Remélem, minden a tervek szerint alakul...
Nekem valószínű, csak tegnap volt peteérésem, ezért lehet, hogy jókor kezdtük a babaprojektet :) Első babám előtt általában a ciklus közepén volt, de most a 18.napon, tegnap olyan téren mensiszerűen fájt a hasam. hogy tuti, az volt...Hát, megváltozott a ciklusom, de legalább jelzi a szervezet.
A mensihez még annyit, hogy nekem sokat segített a cickafarkfű tea. Miután x alkalommal csak Norcoluttal tudtam menstruálni, úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom mással is, ezért éh gyomorra elkezdtem inni a teát kb. 1,5héttel a várt előtt és elsőre sikerült. Lehet, hogy már magától is helyre állt volna, nem tudom, de érdekes az egybeesés...Bár arra figyelni kell, hogy a ciklus közepe után már nem szabad inni, mert gátolhatja a beágyazódást.
Igen, szokott ezekkel poénkodni. :)
É még sose kértem clostit recept nélkül. Nekem a doki írta fel.
Hát én 2-nek nagyon örülnék. A férjem azt szokta mondani, hogy 3-nál már minden ingyen van... :)
Vagy a másik, amit szokott mondani, hogy addig csináljuk, hogy legyen lány is meg fiú is. :)