2012. július 18. - Fogyókúra reprise - Érdekel valakit? (beszélgetés)
Szerintem mindenképpen, ha otthon akarsz sütni. Nincs vele annyi macera, mintha magadnak dagasztanád, sütnéd.
Akkor szerinted érdemes beruházi egy kenyérsütőre? Nézek majd valami akciót valamilyen áruházban. :)
Először sütőben sütöttem , mostanában már kenyérsütőben, így egyszerűbb. Nagyon finom a kenyér, amit itthon sütünk + tudom , hogy nincs benne semmi , ami nem belevaló.
Akkor majd beguglizom és biztosan ki fogja dobni.
Mostanában gondoltam arra, hogy kenyeret kellene sütni itthon, ehhez vennék egy kenyérsütő gépet, amit be lehet programozni este és reggelre készen van a kenyér. De arra is gondoltam, hogy egy sima formába teszem a tésztát. Te hogyan csinálod?
Szia! Nem tudom te ismered Szoó Judit lisztjeit? Van egy honlapja, én tavaly találtam rá, azóta kizárólag ezeket a liszteket használom. Könyvei is jelentek meg, nagyon sok jó recepttel, ezeket is tudom ajánlani. Milyen recept érdekelne?
Szia szegabi!
Engem is érdekelne ez a saját sütögetés dolog.
És ez tök jó fejbevágás volt, hogy "igazából csak a bejelentkezésig jutott el mindenki". Teljesen igazad van. Bár akinek nem inge, ne vegye magára, de én magamra veszem. :)
Szia!
Ne haragudj!
Lehet, nekem kellett volna itt jobban aktivizálni magam, de nagyon sok lett hirtelen a munka, mire meg hétvégén benéztem, már nem élt a fórum.
A fogyit amúgy csinálom, bár a kcal-on tényleg emeltem 100-at, mert az eredeti tervet nem bírtam.
Ha van kedved beszélgetni, akkor próbálok naponta, max kétnaponta benézni.
Kíváncsi vagyok rá! Küldd el, kérlek! :)
Szia! Olvasgatom az előttem szólókat, igazából csak a bejelentkezésekig jutott el mindenki. Sokan szeretnének fogyni, kitartás és igazi akarat hiányában semmit sem ér. Nálam a bevált dolgok: fehér liszt és cukor elhagyása, illetve helyettesítése egészséges összetevőkre. Sokat keresgéltem a neten, mivel váltsam ki a fehér lisztet, így találtam rá Szoó Judit oldalára.Azóta magunknak sütöm a kenyeret, illetve mindent egészséges összetevőkből. Csökkentettem a napi kalória bevitelt is, mellette rendszeresen tornázom ( mikor mennyi időm van rá).Ha érdekel el tudom küldeni, én honnan veszem a sütéshez-főzéshez szükséges alapanyagokat, több kipróbált receptem is van.
Úgy látom, pontosan az történt, mint amire a cím tért ki: megvitattuk azt, hogy érdekel-e valakit valamiféle fogyókúra, illetve megtudtuk a szerencsés harcosok nevét akik kemény munkával elérték azt, hogy még többet hízzanak, mint amennyit elértek vérrel-verejtékkel-Hoodiával. Macskagyökeret ide!
behalt a fórum. valakinek ki kellett mondania.
Ti milyen sorozatokat csináltok az edzőteremben? 6*30 kis súllyal szerintetek jó taktika? Nem az izomnövelés az elsődleges cél.
Épp most estem haza edzésről. Tegnapi 60 percet kitoltam 70-re. Ezek az apróságok olyat dobnak az önbizalmamon.. :$ Pedig csak 2 hete járok le.
Sziasztok!
De ügyesek vagytok, hogy ennyit mozogtok!
Én valahogy nem tudok ennyire kitartó lenni.
ki ne hagyd, már finom érettek vannak :) Én is hozatok haza párommal :)
Sziasztok
Csatlakoznék én is ha lehet?:)
Nekem sincs már sok hátra de még van:)
hm fincsi dinnye idén nem is ettem még:(
[link] :) de ez így durva :) úgyhogy könnyű szendvicseket eszek még napi 1-2-t, vagy pici levest még stb mellé :) meg sok vizet iszok :)
hát ha csak dinnyét eszel, akkor megutálod :D azért egy idő után sok :) Igen:) napi 30-40 perc film elötti tornával nem rossz :) Eltelít:) este délután már csak dinnyét eszek :)
És hatásos? Csak mert ilyenről még nem hallottam.
hát én 15 éves koromtól hafogyni akartam én nem igazán bírtam betartani a diétát, de a tornázgatást csináltam, szóval szép kis izmok kezdenek feltűnni ^^
Én most a dinnye diétát csinálgatom
Fél nap dinnye diéta fél nap rendes kaja :)
Lexibaba, ha tudnád mennyire ne vagyok sportos alkat! De muszáj, viszont kezdem megszeretni. Ez is valami.
sziasztok:)
látom kis sportos társaság vagytok :)
csatlakoznék.
Bár én már véghajrában vagyok.
az utolsó kilóktól szabadulok meg éppen. most 4 hónap szünet volt. Vezettem végig naplót az előző fogyim miatt. és most is újra vezetem:)
Hol vannak azok a receptek ? Tedd fel, lécci :-)
Kicsit kevésnek tűnik az első hetekre az 1600kcal. Bírni fogod? Igaz, attól függ, mennyi volt az előtte levő kalóriabeviteled, de mégis azt tanácsolnám, kicsit emelj a mostani számán!
Sziasztok!
Én napi 1600 kcal-t engedélyezek maganak és megkövetelek heti 3 70 perces edzőtermi edzést és heti 3 40 perces futást.
Gyertek nyugodtan, mindenki, aki írta, hogy jönne, az jöjön! :)
Én majd csak este jövök újra, mert kicst sűrű a napom! Addigra remélem jó sokan leszünk és összejön egy lelkes kilókban és centikben fogyatkozó csapat!
Nem lenne rossz decemberben, hóesésben egy piros miniruciban egy szexi magassarkúban illegetni magam Mariah Carey karácsonyi számára. :DDDD Valakinek más konkrét álomképe? :D
Halo-bello, én is csatlakoznék, én már sokszor és sokadszor kezdtem újra hétfőn, de az első sikeres napom tegnap volt. Kalóriaszámlálgatás :)
Én szívesen csatlakozom! Közösbe tudok dobni pár receptet, amikkel csak fogyni lehet. 3 hét -11kg, de nehogy valami csodadiétára gondoljatok, mert én abban nem hiszek, és ez nem is az. Heti 5-6 kimúlás az edzőteremben napi 60 percet. Röviden. Közel sincs még a cél, jól jönne néha valami sorsközösségi tanács. :))
További ajánlott fórumok: