2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Szia!
Igen az első, és év végére tervezzük a testvérét, aki remélem kislány lesz.:-)
Ez a másik fórum is benne van a keresőben vajon? Kicsit szerencsétlenkedek, mert még új vagyok. Esetleg ha linket tudnál küldeni, azt nagyon megköszönném.
Szia!
Ez a fórum már nem megy,van másik,ami frissebb.
Az egyik:2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
Gyere oda,ha van kedved,ott vagyunk már páran,és dumálhatunk a bébikről.
Első babád,ha jól értettem?
Sziasztok!
Ancsyék jól vannak,kucorgó megvan a pocakban,18 hetes,valószínűleg meglepi baba lesz a nemét illetően!:)Kíra is jól van,forog,és van két foga alul.:)Ancsy jól viseli egyenlőre a terhességet,nem feszül a hege sem,bírja a strapát,repül az idő neki.
Elromlott a gépük,ezért nincs soha net közelben:(
Jön majd ahogy tud!Ennyi van dióhéjban...
Ancsy!Utólag is boldog fél esztendőt Kírának!
Jól vagytok?
Igen persze gyerek csak!
Udv mindenkinek! :)
Edina koszi a linket!
Sziasztok! Hanna babám 2010.08.08.-án született, jöhetek néha közétek?
Igyekszem majd visszaolvasni is, de van még egy 2,5 éves Levim is, kicsit nehezebben netezek. :-O
Szia! 7 kg felett van és 64 cm körül lehet. Nem mértem mostanában. nagyon sokat nevet, mosolyog, gőgicsél, reggelente énekelve ébreszt minket :)
Hason fekve repülőzik. Háton fekve felemeli a lábait, néha bekapja a lábát, és oldalra dől :)
Fogacska még nincs, de iszonyatosan küzdünk vele, 3 hete hőemelkedéssel, néhol lázzal. Dokinéni tanácsára homeopátiás szerekkel próbálom neki nyugtatni, több-kevesebb sikerrel.
Ti hogy vagytok? Nálatok fogacska? Ti már forogtok?
Szia Ancsa!
Örülök, hogy hallani Rólad. Mekkora már a kisfiad? Van már fogacska? Miket csinál már?
Helló Mindenki.
Örülök, hogy újra indul ez a fórum. Én nagyon nagyon szerettem olvasgatni, ha nem is mindig írtam.
Én is szeretnék visszakerülni a táblázatba.
Péter Bálint született 2010.08.19. 13.20 3880 gr és 53 cm.
Ha esetleg valakit érdekel ingyenesen letölthető babaszakácskönyv (csak a hírlevélre kell feliratkozni):
Wowwww!
Szupeeer!!! Keped nincs a kis jovevenyrol? Es hogy vagy? Hanyinger, ilyesmi? Remelm nincs mert ugy nem lenne egyszeru a 3 gyermekkel. :S
Köszi igen tudom hogy erőssen fel kell kötnöm :D :D :D
azonnal felteszlek titeket!
Igen minden a legnagyobb rendben 11 hetes a kis csöpp s nagyon eleven mindene megvan s csodaszép :)
Aminek még jobban örülök,hogy mikor a dokim jól megnyomkodta a hasam nem fájt egyáltalán :D Magyarán a hegem is szuperül van :D :D :d
Sziasztok
itt vagyok már csak tegnap bogyókával voltam vizsgálaton láttam őt :) Mindjárt beszámolok csak visszolvasok ;)
Sziasztok!
Ancsyangel!Gratulálok!Felkötheted a gatyát!
Megtennéd, hogy minket is belistázol?
Viktória, aug.18-án 3700gramm, 54 cm.