2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziaaaaaaaa!
Húha! Izgalmas... nekem nem volt ilyen!
Várj pár napot, és tesztelj újra szerintem! :)
Nyaralásra válaszolva, mi 5 év után végre eljutottunk a Balcsira megint! 5 éve sehol sem voltunk!!! azaz két éve barátnőm nyaralójában, de végig szakadt az eső, és olyan hideg volt,hogy hazaérve befűtöttünk...
Most mi is csak azért tudtunk elmenni, mert Iminek kifizették az árvíz alatti túlórákat, így abból a pénzből elvitte a családot, de nem igazán volt elég a keret sajnos, kicsit hozzá kellett tenni. Apukám testvérének a nyaralójában voltunk, így csak a rezsit kellett kifizetnünk, a strandtól távol, de legalább Balaton. :)))) Ádi is jött velünk, nagyon örülök, hogy el tudtunk menni így együtt a nagy család, jó volt végre kimozdulni! 50 fok meleg volt a napon végig, úgyhogy tényleg jó volt. :)))) A kicsik nagyon élvezték, Imike is, pedig féltem, mert ő igazán csak itthon szeret. Ott mindkét gyerkőc végig aludta az éjszakákat, itthon egész éjjel váltva ébrednek... Már ezért is megérte! :)
Minden kicsi 4 évesnek nagyon boldog szülinapot kívánok!
Látom, ajándék ötletekből nincs hiány. Fannikám megkapta álmai Pónis házát, az utolsót hoztuk el, már akciós volt, erre vártam egész nyáron. :) Szomszéd kislányoknak is van, úgyhogy most ő is kapott egyet. Mindenkitől pénzt kértem, hogy ne vegyenek össze mindenféle marhaságot, így meg tudtuk venni. Kapott egy pénztárgépet, még nem volt neki. így a házikóban játszhat boltos néniset. :)
Imike tanuló asztalkát kapott a családtól, ő meg most lett 1 éves, egyszerre ünnepeltük a szülinapjukat! Volt egy spongyabobos és egy tűzoltó autós tortájuk, egyikre sem írattam semmit, hogy Fanni tudjon választani. :)
Fanni is rollert akart, de az utolsó pillanatban szólt, így már nem tudtam szerezni neki, majd a nyuszi hoz neki. :) És futóbringa volt a második ötletem, amit Jáde kapott, az nagyon szuper, úgy döntöttem, az lesz majd a Jézuska ajándéka. :)
Ma meg is érkezett a roller! :)
Remélem nagy lesz az öröm.
Isten éltesse a szülinaposokat!
Már 4 évesek, rohan az idő.
Jönnek a szülinapok a gyerkőceinknek....vannak már ajándékötleteitek?
Mert nekem még gőzöm sincs.....
Eggyütt most mi biztosan nem.Levinek remélem azért sikerül el jutni valahova mert lesz 3 hét kötelező szabadság a nyáron,és nagyon rá férne a pihi! :)
Majd szabadidőben csinálunk itt programokat,van tök jó strand a munkahelyemen. :)
Mi nézegetjük,hogy hova is kellene,de csak azért,mert van szép kártyánk....
Szóba jött,hogy megint Nyíregyházára megyünk,mint tavaly,de én szívesen mennék a Balcsira is!
Ti terveztek vmit?