2008 februári babák :D (beszélgetés)
Sziasztok!
2008 február 27-én született meg első kisfiam , Dani. Most szeptembertől kezdtük az ovit. Látom sajnos nem nagyon írogattok ide,pedig jó lenne beszélgetni a gyerekekről. Benne vagyok a 2011. júniusi fórumban is. Másik kisfiam 9,5 hónapos.
Sziasztok, hogy haladtok az ovival? nagyon pang a fórum!
Sziasztok! Tudtok segíteni? keresek olyan anyagot, ami összegyűjti a pisit az ágyon ha esetleg bepisilne a pici. Nem az ikeás lepedőre gondolok, hanem valami olyan plusz anyagra a lepedőn, ami kidobható ha pisis lesz.amúgy meg nem engedi átázni a matracot. Tudtok esetleg ilyet? Köszönöm!
Bettibea hova tűnt? Bea, ha itt vagy, csak más néven, jelentkezz!
sziasztok! Szent Imre kórházban nyílt nap lesz vizsgálatokkal szeptemberben. Hátha valakit érdekel:
[link]
nem gond, úgyis úszok mindennel.. :)
Ok, semmi baj. Megoldjuk később. Ha eddig tudtunk várni, most is fogunk még.
csajok, nagyon sajnálom, de úgy néz ki elmarad a talink a mi hibánkból. sajnos haza kell utaznunk papírokat csinálni a kicsiknek...mindegy hosszú, a naplómba leírtam....
ha már ilyen nehezen hoztuk össze, remélem valamikor be tudjuk pótolni. tényleg nagyon sajnálom....:o(((((
Ok, pontos címet írd meg légyszi priviben, meg, hogy mikorra menjünk.
elvileg oké!:o) akkor várlak titeket!:o)de még úgyis beszélünk addig...remélem :o)
nekem a csütörtök lenne jó
oké, ahogy gondoljátok....
hááj, egyelőre éjszakázom és változékony a beosztás, meg amíg sz@r az idő sztem halasszunk..
Sajnos az a hét nem jó. Nyaralunk...
mit szóltok a júli 26, keddhez?
többiek? ari és kiscsirke jön, másvalaki?
j hét hétfő és kedd, v utána hét h-p-ig
közben a 20-a is szabaddá vált
júli 18, 19, 22 szabad nekem eddig a jövő hétből.
nekem bármelyik nap jó elvileg, tőletek függ...
mondjatok napokat, és én megmondom jó-e
én is hétköznapra gondoltam, apukák nélkül:o)
ideértek olyan 11 felé, aztán indulhat a buli. szerintem a gyerkők tök jól ellennének...
nekem még képlékeny, de júliusi hétköznap esélyes
Nekem nem a következő, hanem az azt követő hét lenne a jó, kivéve 20-a.
nekünk elvileg bármikor jó! nem megyünk idén nyaralni, max egy két napra de az is hétvégén...
boldog névnapot Lackó!:o)
További ajánlott fórumok: