20 napig csak fehérje+zöldség. Csatlakozik valaki? (beszélgetős fórum)
Célozz meg egy olyan ruhát, amibe nem csak hogy bele akarsz férni, de még karcsú is lennél benne.
Nekem ez nagy motiváció ám. :)
Akkor rajtad valószínűleg arányosan oszlanak el a kilók. Rajtam, sajnos nem. Csípőm körül kezdek gömbölyödni, tipikus körte alkat vagyok.
Persze, azért nem fogyózok vadul. :)
Én 172 cm vagyok, ma reggel voltam: 58,1 kg.
55 kg körül szeretnék lenni.
Nálam az a baj, hogy nem egyenletesen jönnek fel a kilók, hanem főleg a csípőmre és a hasamra. Így hiába vékonyak a karjaim, lábaim - középen kiszélesedek. Ezért érzem jól magam 55 kilósan.
Köszi. :) Igen, azért kezdem el most, hogy ne menjenek feljebb a kg-ók. 2 nap alatt fogytam 70 dkg-t, ami nem sok, de mást is ettem (igaz, vissza fogtam magam.:).
Te hány kg szeretnél lenni? Hány cm-hez?
:))))
Majd szólj ha kezded az igazi 2o napos fogyid:)
Szerintem ez akkor jó, ha reggelire minden nap megeszel egy kis szelet teljes kiőrlésű kenyeret. Valóban legyen teljes kiőrlésű, és csak 1 kis szelet, ami nagyjából 25-35g. Ez fenntartja a rendes bélműködést.
Amúgy én nem mondom, hogy ez rossz módszer, mert akkor nem is olvasgatnám a fórumot. Nem kötekedni jöttem, hanem érdeklődni.
Ma nem kezdem mert nem úgy készültem és a reggelivel megcsúsztam.
Az enyém evős program éhezni tilos viszot az étel pörgeti az anyagcserét.
Neke elég lenne egy jó 5 kg..viszont zsírból szeretném leadni.
Mindenki leirja mit evett vagy , hogy gondoltad?
Èn is tulajdonképpen ìgy dobtam le 10 kilót, semmi csoda nincs benne, működik és kész. Nem követtem konkrét diétát, csak egyszerűen nem ettem lisztet, cukrot, krumplit és rizst - ìgy persze a fehérje + zöldség maradt, bár sok gyümölcsöt is ettem, este is mindig, szépen fogytam végig. Szerintem (tapasztalatból mondhatom) az a "cukor" ami a gyümölcsökben van, nem hìzlal és kell is a szervezetnek, az agynak stb.
Miután nem szeretnék jojózni, ìgy továbbra is oda kell figyelni. Bár sokan ezt nem tartják jónak, én minden reggel mérlegre állok, mert könnyebb egy kilót ledobni egy esetleges kilengés után, mint ötöt..
Persze NEM MINDEN NAP, de azért ehetek csokit, pizzát stb.. és tartom a súlyom:-)
Én nem tudok/akarok lemondani róla, mert nagyon szeretem és egészséges is. Ilyenkor sok tejeskávét iszok, joghurtot, túró rudit.
Néha csokit is, persze nem több táblával egy nap. :)
Amit kerülök: minden, amiben liszt van - persze valamennyit muszáj.
A tej egyébként nagyon jó a hajnak, csontoknak, bőrnek. Én igazi tehéntejet iszok, nem boltit.
Ennek a diétának az a hátránya, hogy elég éhes tud lenni az ember, de mivel én csak 5 kg-t szeretnék fogyni, ennyit ki lehet bírni.
Én ma kezdtem egy hasonló fogyókúrát: főleg tejes dolgokat eszek-iszok.
Kb. 5 kilót szeretnék lefogyni.
További ajánlott fórumok:
- Már csak 3-4 kiló minusz kell, csatlakozz!
- Hogyan kell router nélkül, csak modemmel csatlakozni az internetre?
- Vettem egy táncszőnyeget, de a csatlakozója PS2. A gépemen csak USB csatlakozó van, hol tudok átalakítót venni hozzá?
- Notebook. Csatlakozó külön egér híján nem lehet átvenni, lementeni valahogy képet, csak azzal?
- Telefonom csak akkor érzékeli a töltőt, ha kicsit felfelé nyomva tartom a csatlakozásnál a töltőt.Megjavítják garanciálisan?
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!