20-as éveimben sorban ráztam le a megbízható, szerény... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem jellemzően nem változnak meg az emberek. Ha mégis, az a ritkább.
Ha negatív tulajdonság hirtelen kerül felszínre, az valójában ott volt, csak ügyesen titkolták, vagy másik fél szenzorai nem vettek jelet.
Minden úton máshova jutunk.
Én is választhattam volna annak idején másik utat is a mostani eszemmel. De akkor az volt, most meg ez van (szívás).
Ahol vagyok, oda én jöttem. Senkit nem hibáztathatok.
Tiniként, nulla tapasztalattal sem jöttek be a hangos/vagány/iszákos/kihaénnem pasik...és milyen jó döntés volt.
A megbízható/szerény nem egyenlő a papuccsal.
Attól, hogy valakinek nem hallatszik a hangja az utca végéig, lehet nagyon határozott és céltudatos, aki tűzön-vízen átmegy, ha akar valamit.
Adok házat neki,
semmit se kérek, csak tartsa rendben....
Hát igen. A tisztességes, becsületes, szerény, családcentrikus ma már keveseknek pálya de, hogy már akkor sem, ezen csodálkozom. Van egy ismerősöm ugyanezen jajong. 30+ se kutyája, se macskája, albiban lakik. Fél, hogy kifut az időből.
A rosszfiúk lehet, hogy izgalmasabbak és vagányabbak, de nem életbiztosítás a hosszú, nyugodt, biztonságot nyújtó életre.
Hátha még sikerül, ne add fel.
Egy kolléganőm 50 felett talált rá a párjára társkeresőn. Mondjuk a pasi nem akarja elvenni.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?