2 nagy műtét után megint vacakol a hasam, már besokallok.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
19. liliom10 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:14
A darált lenmag vagy lenmagliszt az egyik legjobb székrekedés ellen ! Próbáld ki ! Folyadékot kell inni természetesen !
tegnap 07:31
De most látom,aki szed vérnyomáscsökkentőt az nem fogyaszthatja...
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Dzsenniferkata)
tegnap 07:27
Köszönöm a tanácsokat. Sajnos a Hunyadi víz nem vált be,már próbáltam. Próbálok többet mozogni. Olvastam hogy a gyömbér is jó sok mindenre. Utána nézek
16. Ramcsika (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:06
Próbálkozz reggel egy kefír, vagy joghurt vele 1-2 teáskanál zabpehely. Éhgyomorra edd meg. Segíthet, de egyénfüggő. Nálunk bejött!!!
15. Dzsenniferkata
tegnapelőtt 18:31
Vacsorára próbálj kaukázusi kefirt enni. Az is jó. Meg reggel egy olyan, hogy Hunyadi gyógyvíz keverve csapi vízzel. Kicsit legyen langyos. Idd meg, majd 10 15 percig bújj vissza az ágyba. Mindkettő alternatívája a hashajtónak. Letapadás ellen meg valóban a mozgás jó. Gyógyulj erősödj. 🙏😊
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Liliom10)
tegnapelőtt 17:40
Szerintem eszek elég rostot. aszalt szilvát próbáltam,rossz volt tőle a gyomrom. de zöldséget,főzeléket gyümölcsöt eszek azért.
13. liliom10 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:16
Eszel elég rostot ? Zöldségek, főzelékek, lehet rászórni pl.zabkorpát, lenmaglisztet.Ehetsz aszalt szilvát is naponta pár db-ot.( Ez nem olcsó.)
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Ágio8405)
tegnapelőtt 16:22
hát,mozgok járkálok most is amennyit tudok. elég változatosan étkeztem,lehetne változatosabb is főleg a reggeli. majd figyelek. meg sajnos ritkán tudunk venni gyümölcsöt
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Kaliforniai tornádó)
tegnapelőtt 16:20
Sajnos már hozzá szokott a hashajtóhoz a szervezetem. De nem amiatt kéne felvágni,vagy laparoszkópia. hanem a letapadások miatt...
10. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:21
Erre is jótékony hatással lenne a mozgás amire azt mondtad majd tavasszal hogy fogyj nyárra.
Hogy étkezel?
tegnapelőtt 14:46
Nem jó állandóan vágni. Mondjuk a hashajtó meg hozzá szokáshoz vezet, de inkább az.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Ágio8405)
tegnapelőtt 11:28
Semmi változás,egy helyben toporgok :(
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnapelőtt 11:27
Gyógymasszőrnél jártam,megmasszírozott meg itthon is kéne csinálni de fáj így nem tudom. Megvárjuk mit mutat ki az ultrahang. Mert a gyógymasszőr azt javasolta,hogy egy kisebb műtét lenne a megoldás a letapadások összenövések feloldására. A házidokink szerint meg az megint növelné a tapadásokat. Mondjátok,kinek higyjen az ember? Olyan elkeserítő ez :( Emésztés semmi változás,rengeteg hashajtóval van csak :(
6. Ágio8405
tegnapelőtt 10:37
Emésztésed hogy áll? Régebben volt azzal is probléma.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:36
A mozgással talán az összenövések ellen tehetsz, ha már ezen esetleg nem is, ha netán lesz következő, arra ügyelj erre.
A sebésztől kérj tanácsot, és nem biztos a köpölyözés jót tesz a hasadnak.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:25
Kontrollra nem kell menned? Nézesd meg.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - April3)
tegnapelőtt 10:24
Köszönöm szépen. Minden jót!
2. April3
tegnapelőtt 10:23
Nagyon sajnálom:(
Gyógyulást kívánok!
tegnapelőtt 10:23
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Neten keresztül miért nem tudok Vodafone-nál feltölteni? Az adott bank eléggé vacakol..
- Csalódtam megint, majd csak júniusba lesz a műtét. jó lett...
- Iwiw kilépés. Hetek óta nem tudok kilépni az iwiwemről.Másnak is vacakol az oldal?
- Fülműtét után megint kiszakadhatott a dobhártyám? Mit lehet tenni?
- Megint várhatok még a műtétre, jó lett volna már túl lenni rajta.