Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 2 nagy műtét után megint vacakol a hasam, már besokallok.... fórum

2 nagy műtét után megint vacakol a hasam, már besokallok.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Liliom10)
nov. 24. 12:58
Köszönöm,kipróbálom...
19. liliom10 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 20. 08:14
A darált lenmag vagy lenmagliszt az egyik legjobb székrekedés ellen ! Próbáld ki ! Folyadékot kell inni természetesen !
nov. 20. 07:31
De most látom,aki szed vérnyomáscsökkentőt az nem fogyaszthatja...
nov. 20. 07:27
Köszönöm a tanácsokat. Sajnos a Hunyadi víz nem vált be,már próbáltam. Próbálok többet mozogni. Olvastam hogy a gyömbér is jó sok mindenre. Utána nézek
16. Ramcsika (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 21:06
Próbálkozz reggel egy kefír, vagy joghurt vele 1-2 teáskanál zabpehely. Éhgyomorra edd meg. Segíthet, de egyénfüggő. Nálunk bejött!!!
nov. 19. 18:31
Vacsorára próbálj kaukázusi kefirt enni. Az is jó. Meg reggel egy olyan, hogy Hunyadi gyógyvíz keverve csapi vízzel. Kicsit legyen langyos. Idd meg, majd 10 15 percig bújj vissza az ágyba. Mindkettő alternatívája a hashajtónak. Letapadás ellen meg valóban a mozgás jó. Gyógyulj erősödj. 🙏😊
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Liliom10)
nov. 19. 17:40
Szerintem eszek elég rostot. aszalt szilvát próbáltam,rossz volt tőle a gyomrom. de zöldséget,főzeléket gyümölcsöt eszek azért.
13. liliom10 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 17:16
Eszel elég rostot ? Zöldségek, főzelékek, lehet rászórni pl.zabkorpát, lenmaglisztet.Ehetsz aszalt szilvát is naponta pár db-ot.( Ez nem olcsó.)
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Ágio8405)
nov. 19. 16:22
hát,mozgok járkálok most is amennyit tudok. elég változatosan étkeztem,lehetne változatosabb is főleg a reggeli. majd figyelek. meg sajnos ritkán tudunk venni gyümölcsöt
nov. 19. 16:20
Sajnos már hozzá szokott a hashajtóhoz a szervezetem. De nem amiatt kéne felvágni,vagy laparoszkópia. hanem a letapadások miatt...
10. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 15:21

Erre is jótékony hatással lenne a mozgás amire azt mondtad majd tavasszal hogy fogyj nyárra.

Hogy étkezel?

nov. 19. 14:46
Nem jó állandóan vágni. Mondjuk a hashajtó meg hozzá szokáshoz vezet, de inkább az.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Ágio8405)
nov. 19. 11:28
Semmi változás,egy helyben toporgok :(
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
nov. 19. 11:27
Gyógymasszőrnél jártam,megmasszírozott meg itthon is kéne csinálni de fáj így nem tudom. Megvárjuk mit mutat ki az ultrahang. Mert a gyógymasszőr azt javasolta,hogy egy kisebb műtét lenne a megoldás a letapadások összenövések feloldására. A házidokink szerint meg az megint növelné a tapadásokat. Mondjátok,kinek higyjen az ember? Olyan elkeserítő ez :( Emésztés semmi változás,rengeteg hashajtóval van csak :(
nov. 19. 10:37
Emésztésed hogy áll? Régebben volt azzal is probléma.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 10:36

A mozgással talán az összenövések ellen tehetsz, ha már ezen esetleg nem is, ha netán lesz következő, arra ügyelj erre.

A sebésztől kérj tanácsot, és nem biztos a köpölyözés jót tesz a hasadnak.

4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 19. 10:25
Kontrollra nem kell menned? Nézesd meg.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - April3)
nov. 19. 10:24
Köszönöm szépen. Minden jót!
nov. 19. 10:23

Nagyon sajnálom:(

Gyógyulást kívánok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook