16 honapos a kisfiam, de eddig meg nem jott meg a mensim. 2 napig volt pecsetelo verzesem... (tudásbázis)
Szia
Sajnos ez lehet a Pco-s miatt is! :(
Nekem az első szülésem után derül ki a probléma, szintén pcos, műtét lett a vége...
Sziasztok! Én 10 hónapja szoptatok, azóta semmi nem jött. Mégis mikorra várható? Ha vége a szoptatásnak?
Az elsőnél kb. 6 hónapig szoptattam, aztán ha jól emlékszem úgy 2 hónap múlva jött meg, az megint késett, nagyon meg is ijedtem, hogy terhes vagyok...
Szia!
Nekem is ilyesmi volt, igaz, hogy két hónappal a szülés után, de aztán meg nem jött meg újabb 8 hónapig. Azóta már "normális".
Nalam a szules utani elso menzesz normal mennyisegu volt, meg tobb is, mint elotte.
Ha nem mulik el, azert mindenkepp fordulj orvoshoz!
Mindenkepp keszulok orvoshoz, csak gondoltam 1-2 napot varok, hatha beindul es megjon rendesen.
Csak azt nem tudom, hogy ez most menzesz akart-e lenni vagy valami mas.
Lemaradt a tobbi resze a kerdesnek, mert elszallt a gep!
Szoval meg szoptatok, ezert az orvos nem kulonosebben foglalkozik a mensi dologgal. PCOS-em van.
Azt szerettem volna kerdezni, hogy mas is volt mar igy, hogy a szules utani elso mensi ilyen keveske volt, aztan beindult lassan?
És esetleg miért nem az orvosodat kérdezed meg? Miért elégszel meg laikus válaszokkal?
Tessék orvoshoz menni!
További ajánlott fórumok:
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Igazam van, hogy 9 hónapos kisfiam semmi pénzért nem hagynám senkire 8 napra? Vagy túlaggódom?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- Hogyan tanítsam meg az 5 hónapos kisfiam egyedül elaludni?
- Nem alszik a 3 hónapos kisfiam. Segítség!