16 évesen nulla tapasztalat fiúk terén? (beszélgetős fórum)
Na igen,erről van itt 'nagybaszó'.:) A problémák egy részét az ember ált. saját magának keresi.És persze aki keres,az talál is!:)
Te! Ne használd ellenem a 'fegyveremet'!!:)
Még a végén kiderül, hogy semmi köze a tapasztalatnak, vagy a hiányának, a problémákhoz.
Gyanús...:P
Nem!:)
Problémamentes az élet így tapasztalanul is, sőt, csak így az.:P
Ne aggódj ezen! Majd jönnek a fiúk és le sem tudod vakarni magadról őket.
Általánosban az összes fiú osztálytársamtól kaptam szerelmes levelet, de nem érdekelt.
Aztán rám sem néztek 17 éves koromig, utána meg el sem hittem, hogy valakinek tetszhetek. De minden megváltozott egy idő után.
Nem maradsz le semmiről, max. egy rossz tapasztalatról, esetleg egy abortuszról, illetve néhány évvel később kell el kezdened fogamzás gátlót szedni. Ami nem hátrány egy kicsit sem.
szia,
az első pasim huszonegy évesen volt.
Sok mindenen keresztülmentem, és most szuper csávóm van, olyan, amilyenre mindig is vágytam... 30 voltam, amikor rátaláltam.
Mindketten megdolgozunk a a kapcsolatért... Nem várunk álompasira, álomnőre, mert olyan nincs, csak a filmekben... Semmivel nem vagyok rosszabb helyzetben, mint egykori pasizós osztálytársaim, sőt ;-) Azt hiszem, NAGYON boldog vagyok :-D
semmirol nem vagy lemaradva!!buszke lehetsz inkabb mint sem baj lenne.h nem fiuztal eddig!!meg most is ra ersz,boven
lesz majd olyan pasas aki pont ezert fog majd tisztelni mert erintetlen vagy,tapasztalatlan,es O az elso aki be vezethet az erdobe!!!van meg pasi aki ezt dijazza,elhiheted!!
Szió nagylágy :)
Szerintem nem ciki hogy neked még nem volt ilyen tapasztalatod, ami késik nem múlik..
A másik meg, hogy a fiúk csalódással is járnak, és ráérsz még. Élvezd az életed, és majd jön egyszer egy srác, észre sem veszed hogy szerelmes leszel! :)
De a "mindennek" az alapja.
Ha egy kapcsolatban "kifárad" a szex akkor előbb-utóbb semmi sem fog működni; vagy jön a társasmagány, az meg pusztítóbb mindennél (van előttem példa, azt nem kívánom senkinek)
További ajánlott fórumok:
- Elérjük a nullát? :)
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Benneteket nem zavar az a fajta agreszivitás, ami kivétel nélkül megtalálható az összes Bud Spencer és Terence Hill filmben?
- Érezted már magad nagy nullának?
- Szerencsebambusz! Hogyan kell gondozni, mire kell figyelni, milyen tapasztalataid vannak e téren?
- 22 évesen határon van a cukrom. (5, 8) Mire figyeljek a táplálkozás terén?