15 hónapos védőoltását követően kisfiamnak 3 napja magas láza van. Mi lehet? (tudásbázis kérdés)
Nagyon köszönöm a kedvességeteket!
Nektek is csupa jót kívánok!
Sziasztok!
A vérvétel alapján az derült ki, hogy valami bakteriális fertőzés áll a betegség hátterében.
3 napig kapott infúziót a kisfiam, mert nem evett és ivott a láza pedig 40 okig is felszökött.
Intravénáan kapta máig az antibiotikumot, de ma este már kivették a kis kezéből a branült. Holnaptól szájon át kapja. Sokkal jobban van már, jó a kedve és eszegetni is kezd...
A doki szerint nem biztos, hogy összeszedte, csak jönnek a szemfogai, ő amúgy is nehezen viseli és ilyenkor a szervezetünkben lévő jó bacik is ellenünk fordulhatnak.
Hát ennyi a történet, csak azért írtam le, mert kedvesek voltatok, hogy segíteni próbáltatok.
Mindenkinek köszi!!!
Az én pici lányomnak se lett baja.Azért maj írd már mi lett veletek!!!
Gyógyuljatok!!!
Szia! Húha, ez furi. Az én fiamnak nem lett baja tőle.. Ő most 17 hónapos. Szegény kis picúr..:(( Nem volt beteg mikor oltották?
Gyógyuljatok meg hamar!
További ajánlott fórumok:
- A pneumococcus elleni védőoltás beadatásáról: igen v. nem?
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- 19 hónapos kisfiamnak hasmenése van már harmadik napja, voltunk ovosnál, diétázunk, hidrasecet kap, mit tehetünk még?
- 21hónapos kisfiamnak nyálkás a széklete két napja, mitől?
- 3 éves kisfiamnak 2,5 napja hasmenése van. Diétázik, iszik rendesen, mit adjak neki ami végre megszünteti ezt?
- 6, 5 éves kisfiamnak körülbelül 2 hónapja nőtt ki az első alsó végleges foga. Ma azt vettük észre, hogy mozog. Mitől lehet ez?