13. kerületben van olyan általános iskola, ahol erős angol tanítás folyik? (tudásbázis)
köszönöm a linket, meg fogom nézni.
Tényleg zavaró a school13, köszönöm az észrevételt is.
Egyébként megnéztem jobban és a 7E busszal talán nem olyan lehetetlen a helyzet, mert a Móricztól indulva a 4. megállónál ( Zugló vasútállomás) kellene leszállni. Mindenesetre még nézelődöm a közelben is.
a címben 13. kerület van, a kérdésedben 11. kerület.
Ezek szerint a 11. kerületben laktok. Onnan a Városligeti tényleg messze van autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
itt talán találsz a közeletekben is:
Az nagyon tetszik, gondolom, a Városligetire utaltál.
A Budai oldalról, ha jól láttam busszal, majdnem 1 óra lenne az utazás, ez nagyon megijesztett. Ott esetleg vmilyen email címben tudnál nekem segíteni, gondoltam írnék nekik, hátha lenne vmi ötletük. Kár, hogy nincs 4-es metro.
Tudtok a 11. kerületben v. attól nem annyira messze erős angolos ált. iskolát már elsőtől?
A gyerek már nagyon jól beszél és ért angolul a külföldi tartózkodásunk miatt, de otthon hol lehetne ezt folytatni? Segítségeteket előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...
- Mi a véleményetek a Vörösmarty Mihály Ének-zene Nyelvi Általános Iskola és Gimnáziumról a XVIII. kerületben?
- Tudnátok ajánlani általános iskolát Budapesten a XI. kerületben?