13-14 évesekkel előadható színdarabot keresek! (tudásbázis kérdés)
Gondolom!!!!!
Írd le légyszi!
Jó, legyen, úgy is akartam feltenni valamit a naplómba, mert drága Petrak barátném szeret elalvás előtt némi zenei kísérettel olvasni. Néha engem is.
Az este folyamán a már megírtból másolok be.
Bár igazad van, de viszont a szerelemre való nevelés és a szép egymáshoz való közeledés és azzal együtt a viselkedés sem rossz ebben a darabban, különösen, ha a saját nyelvükre és saját gondolataikkal írjátok át.
Ám én mostanában elkezdtem átírni Shakespeare egy-két kedves "meséjét" modernre. A Makrancos Katánál tartok, bár kissé elforgattam a saját számíze szerint.
Ez például a srácoknak éppen megfelelő, hiszen tudnak szájjalni, az megy most talán nekik a legjobban. Próbáljátok akkor azt. Ja,nem mondtam, hogy Shakespeare imádó vagyok, bocsi.
Az átírás-átgondolás nem rossz ötlet, talán ezen az úton fogok elindulni! Köszi!
A Rómeó és Júlia azonban egy kicsit még távol áll tőlük, nem elég érettek hozzá. Azon is elpirulnak, hogyha valaki tetszik nekik, nem házasságban-halálos szerelemben gondolkodnak, bár beszélgetés témának nem rossz...
További ajánlott fórumok:
- Krimik /írók, művek, filmek, színdarabok stb./
- Nehéz a 2 évesekkel?...
- Ovisok ballagására illő rövidke színdarabot keresek. Már annyi weboldalt megnéztem, de sehol semmi. Tud valaki segíteni?
- Melyik színdarabot szeretitek a legjobban, amelyet ezerszer is megnéznétek?
- Keresem VHS-en, vagy DVD-n a Valahol Európában című színdarabot! Ha valakinek megvan szeretném átmásolni!
- Jársz színházba? Ha igen, akkor mi a kedvenc színdarabod, mit láttál utoljára?