10.000Ft-al kevesebb gyedet kaptam.Mi lehet az oka? (tudásbázis kérdés)
sziasztok!
úgy kezdeném, h semmit nem értek ezekhez az adósz.rságokhoz. :)
Egy üzletben dolgoztam 4 órában, most 1 gyermekemmel gyeden vagyok 2012 június óta. eddig 40 ezet ft-ot kaptam, most a januári gyedből levontak, így kaptam 33 ezret.mindig ennyit fogok kapni, vagy csak most?
most mi az az adóelőleg, meg családi kedvezmény, és ezt az összeget vissza fogom kapni?semmit nem igényeltem, sem én sem a párom.lehet szégyen, h ennyire nem értek hozzá, de nem tanultam ,és nem volt ki felvilágosítson.aki ehhez ért, felvilágosítana, de ha lehet érthetően.
köszönöm a válaszokat.
Na, pont emiatt akartam nyomozni, akkor most már tudom, köszi. :)
Ez a bünti, amiért több gyereket vállal az ember. Fene a jódógunkat. :)
Csodás!:(
Mondjuk nekem szerencsém volt tavaly, megkaptam az emelést, de a GYED-em nem sokkal lett több:S
Sziasztok!
Én ma kaptam meg a GYED-et, és több mint 10 ezerrel kevesebb...akkor most mi is van az emelkedéssel? Tavaly én vettem igénybe a családi kedvezményt, most viszont nem, mert gondoltam így is meg lesz az összegem az emeléssel. Hát csalódtam!!!
Ez érdekes,mert emelkedett a GYED összege.
Én a családi adókedvezményre tippeltem,de ezek szerint nem amiatt van.
További ajánlott fórumok:
- Lakásfenntartási támogatást kevesebbet kaptam, mint máskor. Aki kapja, más is így járt?
- Ti mennyi családi pótlékot kaptatok? Miért kaptam kevesebbet?
- Utalásnál a pénz 10%-ával kevesebbet kaptam. Mi lehet az oka?
- Gyed alatt születik meg a második baba, mennyivel kapok kevesebb gyedet?
- Hogyan számolják ki a tgyást?Nem értem miért kaptam kevesebbet, mint a múlt hónapban.
- Értékpapírnál a számlakivonaton a nyitó és a záróegyenleg azonos, az árfolyamérték 200.000Ft-al kevesebb, ez lehetséges?