1 éves a Hoxa.hu! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 1 éves a Hoxa.hu!
Gratulálok! 😃
Nekem februárban lesz 14 éve.
Kedves Hoxa!
Nem találom az oldalamon a beállításaim c. lehetőséget, ugyanis megváltozik az e- mail címem.
Segítséget kérek,
Üdvözlettel, Rochlitz Szilveszterné
Kedves Hoxa!
Nagyon tetszik az oldalad.Még csak rövid ideje látogatom,DE már többször "belefutottam" abba a csapdába,hogy az ajánlatok alapján hozzászóltam fórumokhoz, kérdésekhez,cikkekhez.Igen ám de már a hozzászólás után derült ki, hogy LEJÁRT,több éves témához.
Nem lehetne ezeket mellőzni?Vagy legalábbis NEM ajánlani???????????????????
nagyon jó,hogy kitaláltad nekünk ezt a portált...én imádok itt lenni,én már haza járok ide...:)))
köszönöm Hoxa...
legyél még sokáig nekem,nekünk....
meezy
Nagyon jól összehoztátok ezt az oldalt:)
Nekem minden nap egy öröm az itt töltött idő.Sok-sok szülinapot kívánok!!!!
Kedves Hoxa,
Udvozollek en is ,aki reg ota tagja vagyok portalodnak. Igen nagyon jo sok mindent talalsz,s kereshetsz is barmit.De egy fajdalmam van ,a kepeslapok miert nem tekinthetok meg ??????mindeg nezem mik ,s kik tesznek fel ,s milyen erdekessegeket, a lanyom ifj. anya -o azt bongeszi.Legy szives valaszolj a kepeslap ugyben,mert a mostani nevnap sorozatra is talaltam volt,de ????vajon hol is .
udv es sok sikert a tovabbiakban
eva
Hu de ciki, bocs ezt nem is tudtam.
Utólag is BOLDOG SZÜLI NAPOT HOXA.
Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel gratulálok a "Portál"-odhoz, és miután Hoxa a
családtagom, nagyon jó egészséget kívánok :) :)
Üdvözlettel: Fiti
Nekem is sokat jelentetek!!!!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!HOXA!!!!!!!
Húú, nekem ki is ment a fejemből! :)))
Köszönjük szépen!!!
Boldog születésnapot Hoxa!
Mindent köszönök!
Picit későn,de köszönöm hogy vagytok,és köszönöm mindenkinek,akiket itt megismertem a portálon,ha ti nem lennétek,én már nem élnék...KÖSZÖNÖM!!!
Puszi,Jessy