-10 év a férfi javára (beszélgetés)
kicsit tul sok,de ha amugy mindenben megfelel neked nincs kizarva a boldogsag.
nekem sem kéne, de mégis jól elvannak...
Nem is ilyen a FÉRFI, viszont mindenkinek más a megfelelő.
Szóval ott múködik- nekik.
Máshol is,másnak mással:o)
10 éve élünk együtt a férjemmel,6 éve vagyunk házasok,két gyermekünk van,szerelemben,megértésben élünk,és 10 év van köztünk az ő javára.
A kor egyáltalán nem számít.
Mindenki másképp öregszik, nekem is van férfi ismerősöm, aki 30 után nagyon elkezdett kopaszodni, és ráncosodni. Pedig a kora alapján nem indokolt. Gondolom nagyon sok függ az örökölt génektől, a munkától, életviteltől.
Ebben teljesen igazad van :)
Az életkoron és a külsőn kívül nagyon sok minden szerepet játszik egy jó férfi-nő kapcsolatban.
A korkülönbség soha nem számított szerintem, kivéve, amikor nagyon látszik az indok a háttérben. Pl. 70 éves gazdag pasi - 23 éves lány. Na, ott már valami nem ok.
Az én pasim most 39 éves. Ő a legklasszabb pasi. Van egy stabil munkahelye, kiforrt, letisztult érzelmei, és mindemellett nagyon jól néz ki. Egyszóval szexi. Törődik a külsejével, figyel az étrendjére, a testsúlyára. Egy igazi férfi. Igaz, hogy ő is elhasználódott egy kissé, de igyekszik takarni. És büszke arra, hogy 17 évvel fiatalabb barátnője van. És én is büszke vagyok rá. Mérhetetlenül.
Akiről meg én írtam,az egyik ismerősöm férje...úgyhogy tudom,hogy néz ki most...nem csodálkozom a fényképválasztásán :D
Ehhez csatlakozom.
Minden jót nektek.
:))akiről é írtam már nincs haja, de szerinte még így is tutin néz ki:)Hát mint egy öregember.A legtöbb pasi mostanában olyan hamar kopaszodik.
Ez csak legenda, hogy a pasik egyre jobbak lesznek a korral. Ugyanúgy elhasználódnak ők is. Valószínű az adigra már kialakított, biztos egzisztenciával tudnak mégis versenybe szállni a fiatalabb vetélytársakkal. A kevés kivétel csak erősíti a szabályt.
Na ja :) Az tetszik a legjobban,amikor aktuális fotót nem tesznek fel a mondjuk 40-50 évesek,hanem a ballagási tablóképüket :D Bár jobban is teszik :D
Mindenre van ellenpélda is:)Az meg tuti, hogy nem a fiatalok feltétlenül a szebbek.
Volt egy pasim 33 volt mikor összejöttünk, akkor még elég jól nézett ki de korábbi fotóin meg még jobban.Na most eltelt 4 év azóta, hát döbbenetes hogy leöregedett, pedig ő abban a hitben van, hogy még mindig olyan baromi jó:)
Tényleg nem minden a külsőség...de ha már itt tartunk(mások véleményére alapozva)a párom exe 9 évvel fiatalabb mint én...de,hogy is fogalmazzak..attól még,hogy valaki fiatalabb,nem biztos,hogy csinosabb :)Az idősödő ffi,pedig csak örülhet,ha kegyes hozzá a természet,és annál fférfiasabb minél idősebb,sajnos én azt tapasztalom,hogy a korral egyre lepukkantabbak :(
Nade milyen az a pasi, mint egy taknyos gyerek, persze lehet attól felelősségtudó, de nekem nem kéne!Semmi férfias nincs benne!
Ez is igaz:)Meg hát nem minden a külsőség!De fontos:)
Keleti Andi és a férje közt (asszem) pont 10 év van és Andi ragyog- bár ez nem csak a pasi miatt lehet. Tuti fiatalító hatással bír:o)
És igen, működhet! Hajrá!
De szép,szomorú történet:( Hogy ilyenek is vannak..
A nagybátyám annak idején egy nála 10 évvel idősebb nőt vett feleségül nagyanyám roppant bánatára. Gyönyörű, példamutató házasságuk volt. Gyerek nem született. 25 évig éltek együtt, aztán a nagybátyám felesége beteg lett és rövidesen meghalt. Nagybátyám egy hónapot bírt ki nélküle, aztán öngyilkos lett...
Szóval nem az évek számítanak.
Hát ha nem törődtök a pletyiző ismerősökkel, meg a szóbeszédekkel, akkor oké.
miért ne??akinek ez nem gond..
nálam pl elképzelhetetlen..a férfi legyen idősebb,de ez én vagyok.
Árnyoldal még a gyerekvállalás terén lehet. Ha egy nő 30 éves, a pasija meg 20 akkor ugye a gyerektéma...szóval mire a férfi beérik, a nő "túlérik".
Hát ez ugyan igaz, hogy mi nők hamarabb öregszünk! De ha teszem azt ugyan 10 évvel fiatalabb a pasi, de mellette boldog a nő, akkor bizony az az arcán is látszik,hogy BOLDOG! :) Míg ha talál egy korban élő szarházit, akkor bizony rohamosan romlik a kinézete!
Lehet, de azért vannak árnyoldalai.Egy nőn általában hamarabb látszik az idő múlása, míg egy férfi tovább néz ki jól és minél idősebb annál férfiasabb és jobb.
Az én párom 17 évvel idősebb, mint én. Természetesen tapasztalatbeli különbségek fellépnek, amik nem feltétlenül jelethetnek konfliktus forrást. Mi elég jól kezeljük a kapcsolatunkat. Nem érezzük a korkülönbség hátrányait. Habár vannak nézeteltérések , de azok a különböző véleményekből adódnak.
Tanács: beszéljétek meg az elején, hogy mit tudttok egymásnak nyujtani és a másik féltől mit vártok el. Mint minden kapcsolatban, itt fokozottabban kell a megfelelő (hangvétel,, szóhasználat, gesztusok, mimika, testbeszéd) kommunikációra figyelni.
Rengeteget tanulhattok egymástól, ha megfelelően tudjátok kezelni.
Olyan boldog vagyok mellette, mint még soha azelőtt.
Kinizsi Ottó is ha jól tudom 7 évvel fiatalabb a feleségétől, és milyen jól megvannak! :)
sógornőm és a férje között 12 év van - több, mint 9 éve házasok :)
További ajánlott fórumok: