Zselé vagy porcelán műköröm? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat!! :)
az otromba hegyes nagyokat nem szeretem...nem is tetszenek.
Ez biztos mint ahogy a mükörmöt is megszoktam:)nekem 2 cm es kb.a körmöm de hosszabbat nem tudok hordani a munkám miatt (sok gépelés miatt)de el sem tudnám képzelni ha már nem lenne akkor újra rágnám a körmömet:)
Hát ezek nem annyira hétköznapiak :) De ide nem akarok mást feltölteni :)
(amúgy még öt centissel is simán lehet élni, csak meg kell szokni :) )
Egyik szebb mint a másik bár azért ilyen hosszú körmöt nem tudnák viselni a hétköznapokban de csodaszépek főleg a rózsaszin, rózsaszin mániás vagyok ám:DD
Attól függ, hogy ki csinálja. Tuti, hogy tudok neked olyat mutatni, amiről nem mondod meg, hogy miből készült...
Tényleg... Én is néztem. Gyönyörűek... :)
Tényleg szebb a porcelán!Bár a zselés is..na ezen nem lehet vitázni..kinek a pap kinek a papné!
Ezzel most mit szeretnél mondani???
Nagyon szépek a körmök:))
Ez sem igaz, egyik állítás sem. Mindkettőt meg lehet úgy csinálni, hogy természetesnek hasson. És nem törik jobban!
Nem igaz. Mind a kettő pont úgy brutál módon tud törni, ha törik.
A porci is és a zselé is bírja akár 6-9 hétig is, bár akkor már eléggé le van nőve. Kb 4-6 hétre ajánlott a töltése mindkettőnek, körömnövekedéstől függően.
Teljesen mindegy. Mindkettő jó. Egyformán szépet lehet építeni belőlük.
én ma szedettem le 7 év után a zselés műkörmöm, és lecseréltem a teljesen természetes hatású gel lac-ra...
döbbenetesen szép!!! én ezt ajánlom:) számomra a műköröm ideje lejárt. Ez vékony, természetes de gyönyörű:)
Szia nekem lassan 10 éve zselés van és megvagyok elégedve vele igaz a porcelánt nem próbáltam állítólag mikor felrakják nagyon büdös.Én kb.5-6 hetente járok töltetni
Szia! A porcelán műköröm természetesebb, és szebb, de tény könnyebben törik, viszont a zselés műköröm is szép!
nem igazán éreztem,csak letörött a vége..
Én meg csakis porcelánt választok :) Gondolom itt is kinek mi ....
nekem meg az unokahúgom rácsapta az ajtót..azt se szerette:D
Nekem porcelán, 4 hetente járok töltetni. Nincs vele semmi gond, feltéve, ha a saját hülyeségem miatt nem amortizálom le idő előtt. :) Mer' arra sajna hajlamos vagyok. :D (Legutóbb a kilós lisztet ejtettem rá, na azt annyira nem szerette.)
Köszönöm a válaszaitokat!! :)
Nekem a zselés vált be inkább, a porcelántól szétpuhultak a körmeim... Nos, hogy ez valóban a porcelánság miatt volt-e vagy más oka volt, azt igazából nem tudom. Szerintem minőségben függ a műkörmös szakértelmétől és attól is, milyen anyagot használ.
Nekem évek óta zselé van..maximálisan meg vagyok vele elégedve!
További ajánlott fórumok: