Zöldborsós csirkemell ragu recept
A Zöldborsós csirkemell ragu hozzávalói:1 kg csirkemell filé
só
őrölt bors
kis fehérbor, mustár
4 ek liszt
3 ek olívaolaj
1 kg zöldborsó
2 dl főzőtejszín
A Zöldborsós csirkemell ragu elkészítési módja:
A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, és olívaolajon fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fehérbort, mustárt és puhára pároljuk. Ha kész, hozzáadjuk a zöldborsót, pár percig együtt főzzük. Amikor kész, megszórjuk a liszttel, és beleöntjük a tejszínt. Sűrűsödésig, pár percet még forraljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2018. júl. 15. 19:53
A zöldborsós csirkemell ragu elkészítési módja és hozzávalói.