Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós csirkemell ragu recept

Zöldborsós csirkemell ragu recept

A Zöldborsós csirkemell ragu hozzávalói:
1 kg csirkemell filé

őrölt bors
kis fehérbor, mustár
4 ek liszt
3 ek olívaolaj
1 kg zöldborsó
2 dl főzőtejszín


Zöldborsós csirkemell ragu

A Zöldborsós csirkemell ragu elkészítési módja:
A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, és olívaolajon fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fehérbort, mustárt és puhára pároljuk. Ha kész, hozzáadjuk a zöldborsót, pár percig együtt főzzük. Amikor kész, megszórjuk a liszttel, és beleöntjük a tejszínt. Sűrűsödésig, pár percet még forraljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós csirkemell ragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook