Zabkása recept

A Zabkása hozzávalói:
1 csésze zabpehely
1 csésze 0.5% vagy 1.5% tej
1 csésze víz


A Zabkása elkészítési módja:
a zabpelyhet,tejet,vízet összkeverem,és kb 5 percig főzöm amíg szép krémes lesz,majd egy picit hagyom állni,amíg egy picit meghűl,de én forrón is szeretem:)

Biztos sokan ismerik:D
De nagyon finom,hogyha édesítővel meglocsolom,egy kis fahéjjal...
lehet hozzá gyümit,aszalt gyümit,mézet,magokat keverni
nagyon egészséges és diétás reggeli:D


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook