Zabkása recept
A Zabkása hozzávalói:1 csésze zabpehely
1 csésze 0.5% vagy 1.5% tej
1 csésze víz
A Zabkása elkészítési módja:
a zabpelyhet,tejet,vízet összkeverem,és kb 5 percig főzöm amíg szép krémes lesz,majd egy picit hagyom állni,amíg egy picit meghűl,de én forrón is szeretem:)
Biztos sokan ismerik:D
De nagyon finom,hogyha édesítővel meglocsolom,egy kis fahéjjal...
lehet hozzá gyümit,aszalt gyümit,mézet,magokat keverni
nagyon egészséges és diétás reggeli:D
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: 40af5f9f3b, 2008. dec. 7. 20:45
A zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.