Xiaomi telefon (beszélgetős fórum)
Majd csinál ha meghibásodik benne valami. Nekem is az van egyebkent, most már 4. éve gyűröm. Bár már frissítéseket nem kapok, szóval ideje lenne cserélni. :/
Amúgy szerintem ez nem telefonfüggő dolog. Valami meghibásodott benne. Processzorra tippelnék első körben. De lehet nyomógomb, akkumulátor bármi.
Én is jártam mar így, csak egy noname kínai telefonnal. Doogee volt a márkája, nem tudom valakinek mondd-e vmit, nem hiszem. :) Na az is egyszer csak kikapcsolt, aztan mar többet nem kapcsolt vissza. Mivel garancia mar nem volt rá, meg nem is volt valami túl drága, ezért nem küldözgettem sehova. A tiedre van még garancia, Fannilaura2?
Már egyeztettem egy Pesti telefonos bolttal. 😊 Firstphone, személyesen megyek megvenni.
(országos uzlethalozat, szerencsére nem arabok)
Szia,
A családban sok Redmi 4x van és bevallom imádom a műszaki kütyüket.
Megnéztem a kettőt amiben gondolkozol.
Nagyon hasonló a kettő műszaki paraméterekben és bárhogy döntesz jó választás.
Elég jó akkumlátor, elegendő proci (ma 2GB alatt már nem szabad venni) stb.
Az A5 újabb széria,tehát frissebb Android fut rajta.
Linda
Nekünk egy redmi 4a van és egy redmi note 3 se, mindkettő szuper jó, tökéletesen elégedettek vagyunk vele
egyetlen, ám de óriási baja van :)
Hiába létezik hozzá mi pc suite, zenét a belső memóriájára rárakni nem lehet, a mai napig nem sikerült nekik olyan frissítést csinálni a rendszeren, hogy a pc felismerje
Marad a micro sd kártyás megoldás, ami csak akkor jó, ha egy simet használsz...
De mind ezek ellenére a legjobb telefonom eddig!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- Vajon belenézhetek a párom telefonjába?
- Melyik telefont ajánlanád: Samsung A51 vagy Xiaomi Redmi Note 9 Pro?
- Hogyan tudom feloldani a Xiaomi Redmi 3s telefont?
- Xiaomi telefon probléma
- Mennyiért lehet eladni egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t és egy Samsung Galaxy S10+ telefont?