X-FAKTOR mit énekelt ma este Takács Nikolas? (tudásbázis)
nagyjából egyetértek,
de én azt is szeretném, hogy feliratozzák alá:dalcím, zeneszerző-szövegíró, előadó
Itt írom le, bár akiknek szólna, nem olvasnak ilyen fórumokat biztos. Engem rettenetesen zavar, hogy nem mondják be érthetően, kellő hangsúllyal, hogy ki, mit, kinek a szezeményét énekeli.Balázs,Nórika az elhangzó szám utáni ovációban elhadarják, aztán vagy hallom, vagy nem. Ez titok, hogy így kezelik? Nem mindenki perfekt a mai előadóművész tobzódásban. Nálam pl. beszélgetős műsorra van állítva a rádió, de azért ilyen alkalmakkor, mint az X, szeretnék beavatottabb lenni.
A Mega már megtisztel annyival, hogy a bal alsó sarokban 2 másodpercre felvillantja ezen információkat,de mire az angol szöveget kibogozom, a 2. feléről lemaradok. Úgy látszik, egy ilyen nagyszabásúnak tervezett műsorban ez a legelhanyagolhatóbb szempont, hogy milyen szám hangzik fel, vagy az élet elhúzott mellettem, mert nem tudom a lépést tartani Pink, Christina, Mariah, Katie...összes új nótájával. Más nem így van ezzel?Ha csak nekem probléma, akkor ok, de azért továbbra is maradok a beszélgetős műsoroknál, mint háttérlehetőségnél.
Apácashow 2.
(aztan a dal volt az Edesek es mostohakban is)
Sziasztok!
Tudná valaki ennek a számnak az eredeti előadóját vagy címét?
Kösssssssssssssssz
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- Ki nyeri meg az X Faktort?Takács Nikolas vagy Vastas Csaba?:)
- A sokadik Halleluja (és a zsűri arca) - Takács Nikolas
- A szombati X-Faktorban Takács Nikolasz mit énekelt?
- Mi volt a címe annak a dalnak, amit tegnap az X-Faktorban Horányi Juli énekelt?