Windows alapú telefonra ajánlanátok játékokat? (tudásbázis)
Van ott olyan, hogy műfajok a játékokon belül, ott jobban találsz. Nekem sok kedvenc van: angry birds, amazing alex, bad piggies, cut the rope, farm frenzy, frozen free fall, hexic, ice piano, microsoft mahjong, milliomos quiz, spider solitare, szókereső, yahtzee, zuma.
Mostanában csak frozen, amivel játszok.
Én nagyon szeretem a Candy Crush Saga-t, a Dotster-t (ha minden pályát 3 csillagosra csinálsz, adja a többit. :)) Logo Qiuz minden mennyiségben :D Van olyan is, hogy Magyar Logo Kvíz, az is nagyon jó :) És ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, akkor a Ki nevet a végén! Lite-al szoktam játszani :D Vagy van egy kicsit pihentebb játék, a Toilet Time :D
Jó válogatást! :)
Az eddigi kedvenceim: Magnet balls, Zsír, Szókereső.
Azért nehéz találni játékokat mert a top játékok között szinte mindig ugyanaz van, és nem is listát túl sokat. Jobb ha konkrétan név szerint keresek játékot.
További ajánlott fórumok:
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Leteszem a mobilt. Inkább váltok vezetékes telefonra,...
- Az Alcatel 720-as telefonra rá lehet-e tölteni a POU-t?
- Olyan játékokat, társasjátékokat keresek, melyekkel egy 4-5 éves gyermek pszichés fejlődését lehet segíteni
- Csapatépítő jellegű játékokat keresek negyedikeseknek! (osztálykirándulásra)
- Felnőtt szülinapi bulira szórakoztató játékokat keresek