Wayteq 620 GPS -t tudja valaki, hogyan kell a szoftverét frissíteni? EU térkép. (tudásbázis)
Talán a legegyszerűbb, ha beszélsz velük:
vagy ha van türelmed, írj emailt az itt található emailcímre, hogy magyarázzák el a folyamatot.
a tomtommal mi is egy jó darabig emaileztünk az ügyfélszolgálattal, mire sikerült dűlőre jutnunk. :)
Az enyémek úgy működtek, hogy a vásárlástól számított egy évig minden letöltés ingyenes volt - már feltéve, ha beregisztráltad a készüléked - és csak utána kellett fizetni.
Szerintem a regisztrációig mindenképp juss el, és a folyamat alatt gondosan olvasd el és értelmezd a szöveget. Miért kell fizetni és mi jár ingyen.
Mármint felmenni a honlapjukra, és a regisztráció menüpont alatt beregisztrálni, ahol be tudod írni a készülék azonosítóját.
Legalábbis nekem a Garmin és a Tomtom készülékemet is be kellett regisztrálnom, utána tudtam letölteni hozzájuk dolgokat.
További ajánlott fórumok:
- A windows-om állandóan frissít, frissíteni akar. Muszáj ilyenkor elfogadni?
- Hogy frissítenétek fel a kapcsolatotokat? Ha egy kicsit ellaposodna?
- Hogy lehet a facebookon egy tegnap megosztott képet frissíteni, hogy ma is megjelenjen az idővonalon?
- iPhone 5-ös telefonon hogyan lehet szoftvert frissíteni?
- Adobe flash playert hogy kell telepiteni mondjuk ha nem a bongeszon keresztul mint frissitendo dolgot toltottem le?
- Hogyan kell frissíteni a plugint?