Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vörösboros málnakrémleves recept

Vörösboros málnakrémleves recept

A Vörösboros málnakrémleves hozzávalói:
45 dkg málna,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín,
2 dl vörösbor,
2 kanál konyak,
késhegynyi őrölt szegfűszeg,
2 evőkanál porcukor.


A Vörösboros málnakrémleves elkészítési módja:
A málnából kiveszek egy maréknyit és behűtöm. A többit összeturmixolom, majd hozzámixelem a többi hozzávalót is. Az egészet jól behűtöm, majd csészékbe osztva elosztom a tetejére a málnaszemeket.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vörösboros málnakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook