Mennyit fizet a szolgáltató, ha oszlopot helyez el a kertemben? (tudásbázis)
Nem hídra gondoltam, csak áthidalásra. Tegyék máshova az oszlopokat előttem és mögöttem.
Nekem nem kell bringaút, ha traktor jön mögöttem, meghallom.
Nem is lenne hely egy bringaútnak. Ha oldalt parkoló autók is állnak és valami autó is jön, akkor le kell szállnom, ahol tudok.
Mindegy, hogy akarsz, vagy nem. Erre azt mondják, hogy ez közérdek. És ha ez elég nyomós, akkor akár a telkedet is kisajátíthatják.
Azért ezek a dolgok elég kultúráltan mennek, némi utánajárással lehet konszenzusra jutni, csak hát foglalkozni kell vele.
Jaj.
Álljunk meg.
Nem az az evidencia, hogy előbb felmérem, akarok-e oszlopot a kertembe?
Legyen az akár diadaloszlop, villanyoszlop vagy mittudomén.
Aztán nem érdekel, mibe kerül másnak, én ezt fogom nézegetni x éven át.
Azért, mert a szolgáltató próbálja megúszni azt, hogy kártalanítsa a tulajdonost, hogy kössenek valamilyen megállapodást, mert ez neki mind külön munka, költség. A legtöbb embernek fogalma sincs az ilyesmiről, kap egy hivatalos papírt és mindent benyal. Még ha felmerül is benne, hogy esetleg ez így nem igazán jó, ahhoz ügyvédhez kell mennie. Nincs rá pénze, ezért inkább hagyja, hogy jól bepalizzák.
A másik, hogy a kedves tulajok még véletlenül sem néznek utána, hogy mi a fene ez, de rögtön megkérdezik, hogy egy ilyen akcióért mennyi pénzt kapnak... internet van, de mennyivel jobb, ha valaki más a szájukba rágja, hogy merre hány méter...na, ezeket nem nehéz átverni, vagy inkább semmibe venni. Meg is érdemlik. Ez a hozzállás nem más, mint a butaság és a lustaság diadala.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Rengeteg cukkini van a kertemben, te mit főznél belőle?
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?