Volt már valakinek dolga bika horoszkopu pasival? mi a tapasztalat? (tudásbázis)
Fát lehet vágni a hátán.
Gynegéd, gondoskodó, figyelmes.
hacsak nincs egy olyan ascendense vagy fényszöge, ami ezeket felülírja
En rak vagyok,volt mar rak ferfi az eletemben,de soha tobbe nem kene,tobbet rinyalt es panaszkodott,jobban valtozott a hangulata,mint az enyem:D Pedig en aztan nem vagyok semmi:)
Mellem tokeletes a bika jegy,ugyanugy barmilyen fold jegyre igaz ez,tesom bak,nagyapam szuz volt,egyszeruen csodalatra melto a higgadtsaguk.
En utalom a valtozast,az izgalmakat,a meglepeteseket.nekem tokeletes par egy bika.Aki mindent elsopro viharos erzelmeket es kalandos eletet keres,az ne bikat valasszon tarsnak,mert csalodni fog.
Bika nő vagyok, és nem nem bírtam sokáig bika pasival.
A makacsság, birtoklási vágy, hogy minden fekete és fehér... emellett a figyelmesség, segítőkészség is igaz volt rá. Sajnos rám is és két dudás egy csárdában, tudjátok. :)
Egyébként minden csillagjegynek vannak tipikus rossz és jó tulajdonságai (bár ez egyes esetekben azért elég relatív mit címkézünk rossznak vagy jónak). A lényeg hogy melyik oldalt erősítjük. Így nem érdemes csak a horoszkóp alapján dönteni. ;)
Ezt tokeletesen alatamsztom.
En ket eve vagyok a szerelmemmel,aki bika,en rak vagyok,ha ez szamit.
Soha figyelmesebb,odaadobb parom nem volt,mindemelett fantasztikus szereto.
De iszonyu makacs es valami vagy fekete,vagy feher:)
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Egyiptomi, indiai, indián, japán, kelta, azték horoszkópok
- Mi a horoszkópod?