Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) recept

Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) recept

A Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) hozzávalói:
6 személyre:
6 gombóc citromfagylalt
4-6 jégkocka
1 dl vodka
2 ½ dl habzóbor (prosecco) vagy pezsgő
1 citrom lereszelt héja.


A Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) elkészítési módja:
A fagylaltot, a jégkockákat, a vodkát és a habzóbor beletesszük a turmixgépbe. Az egészet tempósan összepépesítjük, és már tálalhatjuk is. A jeges kását borospoharakba töltjük, rászórjuk az illatos citromhéjat, aztán mindegyik adagba beledugunk egy hosszú nyelű kiskanalat.


Kategória: Fagylaltok receptjei


A vodkás-pezsgős citromfagylalt (sgroppino) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook