Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) recept
A Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) hozzávalói:6 személyre:
6 gombóc citromfagylalt
4-6 jégkocka
1 dl vodka
2 ½ dl habzóbor (prosecco) vagy pezsgő
1 citrom lereszelt héja.
A Vodkás-pezsgős citromfagylalt (Sgroppino) elkészítési módja:
A fagylaltot, a jégkockákat, a vodkát és a habzóbor beletesszük a turmixgépbe. Az egészet tempósan összepépesítjük, és már tálalhatjuk is. A jeges kását borospoharakba töltjük, rászórjuk az illatos citromhéjat, aztán mindegyik adagba beledugunk egy hosszú nyelű kiskanalat.
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2006. okt. 30. 10:46
A vodkás-pezsgős citromfagylalt (sgroppino) elkészítési módja és hozzávalói.