Vitacolan étvágyjavító vitamin. Tapasztalatok? (tudásbázis)
NEm néztem utána. Ezt nem lehet folyamatosan?
Először én is egy nyolcas csomagot vettem, aztán kihagytam egy hetet és épp ma vettem egy négyeset, mert az a lányomnak 8 napra elég, hisz egy felet iszik meg naponta, a másik felét visszateszem a hűtőbe.
A nyolcasból én is ittam, mert lejárt volna a szavatossága.
Az én kislányom is nagyon keveset eszik, bár vannak jobb napjai is.
Mennyi idős a lányod? Van egy ilyen topik, hogy mit/mennyit evett a gyerek, igaz, hogy ott a születést is megadták (2007. nyári babák, ha jól emlékszem). Én ott szoktam nézegetni, hasonlítgatni a mennyiségeket, ha írják.:)
Most nem tudok mennyiségi példát írni, mert épp kilábalt egy hányásos-hasmenéses vírusból, és szó szeirnt két napig semmit nem evett az anyatejen kívül..., ennek már több, mint egy hete, de még mindig nem állt vissza normálisra az étvágya. Nála a normális is igen kevés.
De ez az actimel tényleg jónak tűnik!
Tingi!
Kipróbáltam az actimelt és úgy tűnik, hogy bevált! Habár nagyon szereti a joghurtokat, de ebből valamiért max. egy felet tudok vele megitatni, vagyis két evésre eszi meg, de még így is észrevezető a változás. Megevett egy 8-as csomaggal, most pár nap szünet, mert ha túl gyakran kap bizonyos típusú ételt (na, nem azért, mert én tukmálom rá..), akkor utána hetekig nem hajlandó megenni.
Remélem, hosszú távon is beválik.
Szia Dorka!
AZ én lányom is nagyon rosszul evett.Kiprobáltam már minden létező étvágyhozót ,ami 2 éves kor alatt adható.Semmi nem használt.De kb 2 hete mindennap kap 1 Danone aktimelt azóta reggeltöl-estig eszik szinte bármivel kínálhatom nem forditja el a fejét.Jövö hónapban lesz 2 éves és most 86cm kb 1110gr a súlya.Sok sikert!!!
Nekem annak idején 25éve, azt mondta az ÁldottGyermekOrvosom, NE erQltessem-mert akkor még jobban nem fog enni-csak rosszat teszek vele..
a szervezet tudja mire van szüksége-még akkor is ha GyermekrQl van szó.
Ilyen "tipus,hogy a kevés" is elég-Neki
Én is nyakra-fQre adtam vona Neki a vitaminokat
Gondoljak bele, milyen lenne ha nekem eQltetnék..:(((
És szerintem volt benne igazság.
Csak vényre kapható, 2 éves kor alatt nem adható, egy hétig szedhető folyamatosan. Egy átmeneti alvásprobléma miatt azért nem gyógyszerezném be a gyeret.
Persze, ha egyéb ok miatt (komoly allergiás reakció, stb.) kifejezeten indokoltnak tartaná az orvos, az más. Még akkor is próbálnék valami alternatívát keresni.
Nem tudom, de mivel már nem lehet kapni, mindegy is.:)
A Béres csepptől állítólag nő az étvágy és abból van felnőtteknek való is.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Trimeszter terhesvitamin tapasztalatok
- Milyen étvágyjavító készítményt adjak gyermekemnek?
- A kisfiam két és fél éves, rettentően rossz evő.Tudnátok valami tanácsot adni, esetleg étvágyjavítót ajánlani?
- SOS! Kislányom 2 héten belül már másodszor tart "anyatejes diétát". Tudtok vmi természetes étvágyjavítót 10 hónapos csecsemőnek?
- Valaki tudna étvágyjavító tippeket adni?